21-04-2014, 09:35 AM
سلام لاتاری 2016 چه موقع هست؟
لاتاری 2015 و سوالات مربوطه
|
21-04-2014, 10:04 AM
(21-04-2014, 09:35 AM)'david.irib' نوشته: سلام لاتاری 2016 چه موقع هست؟ زمان دقیقش هنوز در سایت رسمی اعلام نشده، اما اگر طبق روال گذشته باشه، زمان ثبتنام بین اول اکتبر تا اول نوامبر امسال خواهد بود.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
"فردا نتایج قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۵ اعلام می شود"
شرکت کنندگان در قرعه کشی گرین کارت سال ۲۰۱۵ (آنان که فرم ثبت نام خود را بین ۱ اکتبر ۲۰۱۳ و ۲ نوامبر ۲۰۱۳ ارسال کرده اند) می توانند نتیجه قرعه کشی را در روز پنجشنبه ۱ مه (۱۱ اردیبهشت) واز ساعت ۱۲ ظهر به وقت شرق آمریکا (۸:۳۰ شب به وقت تهران) با استفاده از شماره تاییدیه (کانفرمیشن نامبر) خود و از طریق Entrant Status Check در تنها تارنمای رسمی قرعه کشی در این نشانیwww.dvlottery.state.gov دریافت کنند. متقاضیان می توانند برای اطلاع از نحوه بازیابی شماره تاییدیه خود (در صورتی که آن را به هر دلیلی گم کرده اند)، نحوه دریافت نتایج، مراحل پس از دریافت نتایج و پاسخ سایر پرسشهای متداول در مورد قرعه کشی گرین کارت به این پیوند مراجعه کنند: http://go.usa.gov/kGtG منبع : USAdarfarsi You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
06-05-2014, 10:39 PM
اگه کسی یک بار برنده بشه در صورت نرفتن یا تایید نشدن مدارکش بازم میتونه ثبت نام بکنه تو لاتاری؟
سلام دوستان
من در lottery 2015 که چند روزیه نتایجش اومده برنده شدم . از لحاظ رفتن به آمریکا و زندگی در اونجا بخاطر اوضاع مالی ضعیف خیلی نگرانم. ضمنا خدمت نرفتم و دانشجوی فوق لیسانس هستم . کسی میتونه با شرایط و هزینه های جدید کمکم کنه ؟ اعم از راهنمایی در مورد مصاحبه و تمام امور قبل رفتن و از لحظه ی ورود و پیدا کردن خونه و یا هم خونه - کار و ... سلام دوستان من در لاتاری 2015 که چند روزیه نتایجش اومده برنده شدم . دانشجو هستم و خدمت نرفتم . میشه راهنمایی کنید دقیقا باید چیکار کنم ؟
محدودیتی نداره هر چند بار که بخواهید می تونید ثبت نام کنید.
(06-05-2014, 10:39 PM)'ghakram' نوشته: اگه کسی یک بار برنده بشه در صورت نرفتن یا تایید نشدن مدارکش بازم میتونه ثبت نام بکنه تو لاتاری؟ اول ویزا رو بگیرین بعد به زندگی در آمریکا فکر کنید و اگر دوست نداشتین یا نمی تونستید برگردین. از الان به نظرم نباید نگران این موضوع باشید. به هر حال با رفتن به آمریکا امکان پیدا کردن کار و همین طور ادامه تحصیل براتون وجود داره و اینطور نیست که تا ابد از جیب خرج کنید. کیلت کار به این شکل هست که دو فرمی رو که ازتون خواستن پر کنید و به همراه عکس ها برای KCC بفرستید و منتظر بمونید تا شماره شما Current بشه. با مشخص شدن تاریخ مصاحبه مدارک رو حدود 3-2 هفته قبل برای اونها می فرستید و در آزمایش های مدیکال شرکت می کنید و به مصاحبه میرین و ویزا رو می گیرین. کاری که الان می تونید بکنید پر کردن فرم ها و تهیه عکس هایی هست که می بایست برای KCC بفرستید. همین طور به پاستور مراجعه کنید و کارت واکسیناسیون بین المللی بگیرید و در این مدت واکسن های لازم رو بزنید. (07-05-2014, 04:27 AM)'matrix84' نوشته: سلام دوستان ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
10-05-2014, 11:32 PM
سلام به دوستان
من یه سوالی داشتم . یکم گیج شدم واسه اینکه اگه ما اسپانسر انتخاب کنیم بهتره با انتخاب نکنیم ؟ اگه انتخاب نکنیم توی سفارت برای مصاحبه چه مدرکی باید ببریم تا نشون بدیم که ما کجا میخوایم بریم و بمونیم ؟ ازمون سوال می پرسن ؟ میشه اگه کسی میدونه بهم کمک کنه . مرسی .
10-05-2014, 11:59 PM
(10-05-2014, 11:32 PM)'jhantin' نوشته: سلام به دوستان سلام دوست من تبریک میگم بابت قبولیت
یکی از دوستان نزدیک من پارسال قبول شد و اونم همین چن روز پیش ویزاش اومده و واسه june میخواد بره آمریکا که green card کارتشو بگیره به امید خدا این بنده خدام دقیقا تو همین فکر شما بود که میگف تقریبا مث ویزای دانشجویی بایستی supporter داشته باشیمو اینا وگرنه ویزا نمیدنو شانس میپره و ... . یکی از اقوامشم آمریکا بود که حتی با این صحبت کرده بود و اونم اوکی داده بود و گفتش تو میتونی بری اسم منو بنویسی. همون قومشون چند روز بعد بهش زنگ زد و گفت ببین فلانی برای من مشکلی نداره اگه میخوای اسممو بنویسی اما من رفتم با چند تا وکیل اینجا که صحبت کردم اینا گفتن دولت آمریکا برای ویزای لاتاری کسیو بخاطر نداشتن Supporter رد نمیکنه. و مسئله اینجاس که اگه اسم منو بنویسی دیگه کمک هزینه ای از دولت در صورت نداشتن کار دریافت نمیکنی ( حالا الان فک نکنی بری اونجا بهت ماهیانه پول میدن با این روش ! نه دوست من یه مقدار پول میدن برای اینی که فقط نمیری!!!! اونم زمان محدود!) چون شما Supporter اش هستی. این دوست منم به این حرف گوش کرد و همونطوری رفت. حتی تا این حد بهت بگم ازش Bank Estatement رو هم نخواستن! حالا این یه مثال حاضر و زنده بود که بهت گفتم اما در نظر بگیر که پرونده با پرونده فرق فوکوله! فردا باز به یه دلیل دیگه و به این بهونه که Supporter نداشتی ( از این کارایی که برای رد ویزای F1 میکنن بخاطر ثبت نام در lottery ) ردت نکنن آه و نالت بمونه پشت من!!!! =))))))))) :: َشاد باشی دوست گلم
[font][font][font]برای کشف اقیانوس های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشیم؛ این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر.[/font][/font][/font]
11-05-2014, 12:09 AM
(10-05-2014, 11:59 PM)'yousi' نوشته: ممنونم از شما دوست خوب
منم که از چند نفر پرسیدم همین جواب شمارو دادن . فقط اینکه در هنگام مصاحبه ازت می پرسن که کجای آمریکا میخوای بری ؟ و کجا میخوای زندگی کنی ؟ و ازین جور سوالا ....
11-05-2014, 12:26 AM
(11-05-2014, 12:09 AM)'jhantin' نوشته: نه!
فلسفه سفارت اینه که شما رو ارزیابی کنن که تروریست نباشی و مشکلی برای شهروندهای آمریکایی ایجاد نکنی! حالا شما میخوای بری شرق آمریکا یا غرب آمریکا فرقی نمیکنه!
[font][font][font]برای کشف اقیانوس های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشیم؛ این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر.[/font][/font][/font]
|
|