03-04-2014, 03:50 PM
سلام ببخشید من دارای گواهینامه هستم اگر اینجا گواهینامه بین الملل را بگیرم برای امریکا قابل قبوله بدون هیچ امتحانی؟ چون اینجا در ایران دیدم تبلیغ زده بدون امتحان گواهینامه خود را بین المللی کنید لطف کردید
گواهینامه بین المللی رانندگی در خارج از کشور
|
03-04-2014, 03:50 PM
سلام ببخشید من دارای گواهینامه هستم اگر اینجا گواهینامه بین الملل را بگیرم برای امریکا قابل قبوله بدون هیچ امتحانی؟ چون اینجا در ایران دیدم تبلیغ زده بدون امتحان گواهینامه خود را بین المللی کنید لطف کردید
03-04-2014, 04:18 PM
(03-04-2014, 03:50 PM)'sanazph' نوشته: سلام ببخشید من دارای گواهینامه هستم اگر اینجا گواهینامه بین الملل را بگیرم برای امریکا قابل قبوله بدون هیچ امتحانی؟ چون اینجا در ایران دیدم تبلیغ زده بدون امتحان گواهینامه خود را بین المللی کنید لطف کردید قوانین یکم ایالت به ایالت متفاوته و پلیسها هم اطلاعات کافی رو ندارن، من شخصاً از 3تا پلیس تو یه ایالت پرسیدم و 3 تا جواب متفاوت گرفتم. ولی بطور کلی میشه و معمولاً مشکلی نیست و البته اعتبارش یک ساله. اصل داستان اینه که اگه روی ویزای توریستی باشین که مطمئناً مشکلی نیست، ولی برای ویزای دانشجویی، بعضی ایالتها ایراد میگیرند ولی اونقدری که اطلاع دارم باز هم خیلی جدی نیست ایرادشون و خیلی به پلیسی که ممکنه بهش بربخورین بستگی داره و معمولاً در حد تذکره و اینکه دیگه تکرار نشه. به هر حال اگر دارین میاین، بنظر من بگیرین.
25-05-2014, 02:30 AM
سلام
این جریان گواهینامه های 20 یا 10 ساله چیه؟ و فرقشون با گواهینامه های 1 یا 3 ساله که تو سایت جهانگردی اومده چیه؟
گواهینامه بین المللی معمولی که شما می گیرید دارای اعتبار یک ساله هست و فرقی نمی کنه گواهینامه ایرانی شما چند ساله باشه فقط می بایست دست کم یک ماه و یک روز از اعتبار اون گواهینامه ایرانی شما در زمان تشکیل پرونده برای گواهینامه بین المللی باقی مونده باشه. در سایتشون نوشته اگر می خواهید گواهینامه بین المللی تون 3 سال اعتبار داشته باشه می بایست دست کم 3 سال از اعتبار گواهینامه ایرانی شما باقی مونده باشه که البته به نظر من خرج الکی هست چون هزینه اش از حدود 64 هزار تومن به حدود 204 هزار تومن افزایش پیدا می کنه و در بیشتر کشورها هم این گواهینامه های بین المللی بیشتر از شش ماه اعتبار ندارند. احتمالا فقط در کشورهای اطراف ایران اعتبار بیشتری داشته باشند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
25-05-2014, 01:03 PM
فرمایشان مایک عزیز کاملا درسته. در تایید صحبتهای ایشون اینو اضافه کنم که کلا این گواهینامه بین المللی فقط برای دو کار مناسبه:
1- یک سفر کوتاه مدت به یک کشور خارجی دارید (دانشجویی یا ...) 2- تصمیم دارید در یک کشور خارجی بمانید. در این حالت در همان اوائل که هنوز گواهینامه آن کشور را ندارید میتوانید از این گواهینامه بین المللی استفاده کنید، صرفا برای این که امکان یادگیری و تمرین داشته باشید (نیاز به پرداخت هزینه و معطل شدن برای گرفتن گواهینامه ندارید)
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
این رو هم در نظر داشته باشید که وقتی برای امتحان گواهینامه خود اون کشور اقدام می کنید گاهی به گواهینامه ملی شما هم احتیاج میشه. برای نمونه در کانادا می بایست ترجمه گواهینامه ملی تون رو هم در زمان امتحان آیین نامه ارائه بدین و ترجمه موردنظر هم می بایست در خود کانادا تهیه شده باشه. بنابراین حتما گواهینامه ملی خودتون رو هم همراه داشته باشید که اگر در اون کشور نیاز شد به مشکل نخورید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
04-12-2014, 05:40 PM
دوستان من به یک نکته اشاره نکردند
آخه دوست من، شما که با سختی تونستی فاند بگیری و برای هزینه هات کلی برنامه ریزی کردی! آخه گواهینامه؟؟ به نظرتون واقعا اونجا ماشین میخواین بخرین یا سوار شین؟؟ پ ن: اما من باید بگم که گواهینامه پایه 1، من شنیدم بسیار کار آمد هستش و درآمد خوبی داره It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
در اغلب کشورهای پیشرفته خرید یا کرایه ماشین زیاد گرون نیست و داشتن اون برای کسی که مسافت زیادی باید جابجا بشه برخی وقتها به صرفه هست. همینطور در موارد زیادی گواهینامه میتونه به عنوان کار شناسایی معتبر عمل کنه.
Aboriginal Proverb -
|
|