12-08-2014, 03:33 PM
دوستان کسی اطلاعی نداره؟
رشته ها و دانشگاه ها در سوئیس
|
12-08-2014, 03:39 PM
دوست عزیز بهترین کار تماس با واحد بین الملل دانشگاه خودتون هست
در مورد رشته های پزشکی و داروسازی اطلاع خاصی ندارم ولی معمولا دانشگاه های برنامه تبادل دانشجو رو انجام میدن ولی به صورت محدود.یعنی فوقش یه ساله.مدارکی چون ریز نمرات و اینها نیاز هست.از خود دانشگاتون بپرسید به شما راهنمایی می کنند (11-08-2014, 01:24 PM)'forlattnaar' نوشته: سلام
16-08-2014, 02:53 PM
(11-08-2014, 01:24 PM)'forlattnaar' نوشته: سلام انتقالی فک نمیکنم بشه ولی اکسچنج میشه به احتمال زیاد...
باید از خود دانشگاهتون در این مورد ها سوال کنید... موفق باشید :) راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
25-08-2014, 12:24 PM
سلام
من کاردانی نرم افزار دارم. هر چی گشتم (به اتفاق خواهرم که آلمانی میدونه) دانشگاهی پیدا نکردم که این رشته توش تدریس بشه. منبع مطمئنی هست که بتونه در این زمینه کمک کنه؟ اگر دقیقا رشته نرم افزار رو ندارن (که بعید بنظر میرسه که یه کشور این رشته رو در مقطع کارشناسی نداشته باشه) آیا رشته های مرتبط مثل برنامه نویسی یا شبکه میتونید بهم معرفی کنید؟ متشکرم
25-08-2014, 10:01 PM
(25-08-2014, 12:24 PM)'fariba-1' نوشته: سلام شما برای سوییس باید به المانی یا فرانسوی تحصیل کنید. ضمن اینکه رشته نرم افزار بصورت مجزا وجود نداره و باید روی علوم کامپیوتر و انفورماتیک کار کنید. من دانشگاههای basel , ETH رو پیدا کردم.
البته از معدل و شرایط کلی رزومه ات چیزی نگفتی که شانست رو بشه ارزیابی کرد. اما در کل برای لیسانس تحصیل کردن در سوییس که یکی از گرونترین کشورهای دنیاست کمی باید تجدید نظر کرد.!! " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
26-08-2014, 08:12 AM
(25-08-2014, 10:01 PM)'Mr-Voltage' نوشته: فکر میکنم تو لیست این دانشگاه رو دیدم. اما چون زبونشون رو نمی فهمم باید بدم خواهرم نگاه کنه ببینه چیزی سر در میاره یا نه.
معدل کاردانیم 16 است. نمیدونم چجور شرایطی مد نظرتون هست. خوب من بخاطر خانواده ام سوئیس رو انتخاب کردم. دانشگاه basel دقیقا میدونید کجاست؟ از زوریخ خیلی دوره؟
26-08-2014, 09:43 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 26-08-2014, 09:47 AM توسط ahmadpashaei.)
(26-08-2014, 08:12 AM)'fariba-1' نوشته: کاردانیتون به درد ادامه تحصیل کشورهای دیگه معمولا نمیخوره و اگر قصدتون اینه باید از اول برای لیسانس بخونید که Mr-Voltage عزیز گفتن که خیلی گران تمام میشه و البته تحصیل کارشناسی معمولا اینجوریه در خارج از ایران. اما در جواب سوال دوم باید بگم خوب سوییس کوچک هست با کمی بیش از 41000 کیلومتر مربع وسعت (کمی کمتر از مجموع مازندران و گیلان با 43000 kmمربع) و 7.5 میلیون نفر جمعیت. چند دانشگاه و کالجم در هر کدوم از شهرهای بازل و زوریخ وجود داره که بازم Mr-Voltage دوتارو که رشته شمارو داره گفتن. فاصله دو شهر زوریخ و بازل هم حدود 90-85 کیلومتر هست. این لینک حاوی لیست و لینک دانشگاه های سوییس هست که میتونید تو سایتشون بگردین. وقتی سایت باز میشه زبان پیش فرض آلمانی هست طبعا، شما باید رو لینک En کلیک کنید که معمولا رو نوار بالای صفحه قرار داره.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
13-10-2014, 12:53 PM
(26-08-2014, 09:43 AM)'ahmadpashaei' نوشته: سلام
بعد از مدتها به دقت پست شما رو خوندم. نمیدونستم که اصلا حواسم نبود که بنا نیست برای کارشناسی برم چون باید بعد از گرفتن کارشناسی و همینطور مدرک زبانم اقدام کنم. (یعنی برنامه ام اینه). اما چیزی که منو بفکر برده اینه که دیروز مدرس زبانم گفت که این دوره اگر فشرده طی بشه 2/5 الی 3 سال و اگر ترمیک طی بشه 4 سال طول میکشه. در لولهای پایین شاید بشه فشرده گذروند ولی با بالا رفتن حجم مطالب گرامری دیگه طی 3 هفته عملا غیر ممکنه. بعد حساب کردم که من الان وارد 53 سالگی شدم و کارشناسیم در 55 سالگی تموم میشه اما زبانم حداقل در 56 سالگی. ترسم از اینه که این سن رو هیچ دانشگاهی نه در سوئیس که در هیچ کشوری پذیرش نشه. یه دانشگاه دقیقا در محل زندگی خواهرم پیدا کردم نزدیک لیختن اشتاین که همونطور که شما فرمودید رشته انفورماتیک داره. اما نمیدونم با مسئله سن چطور برخورد خواهند کرد. زیاد امیدوار نیستم.
17-10-2014, 11:33 AM
(13-10-2014, 12:53 PM)'fariba-1' نوشته: سلام والا بنظر من اگه برای پذیرش مدنظر دارید فکر نمی کنم دانشگاه ها محدودیت سنی داشته باشند من حداقل در فنلاند ندیدم ولی ویزا به شدت سخت گیری می شود اما در مورد شما که بالای 50 هستید بنظر شخصی من چون احتمالا مدارکی دارید که نشانگر اموال و کار دایمی در ایران هستید نظر مثبتی می دهم
بطور کلی اگر فرزندی دارید برای ایشان اقدام کنید و بعد از پیوستن به ایشان بنظر من برای ادامه تحصیل اقدام کنید که هم ریسک ریجکتی ویزا کم بشود و هم در اروپا میشه تا 25 واحد را بدون ثبت نام در دانشگاه به عنوان داوطلب ازاد گذراند بعد اپلای کرد البته من در مورد این کشور خاص دقیق اطلاع ندارم [b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
18-10-2014, 05:43 PM
(17-10-2014, 11:33 AM)'saaaaam' نوشته: سلام
من مجردم و فرزندی ندارم. |
|