09-09-2014, 07:37 PM
(08-09-2014, 02:39 AM)'the_y' نوشته:ضمن تشکر از محبت شماممکنه بفرمایید مودبانه ترین جملاتی که میشه به انگلیسی در مورد درخواست اجازه برای ارسال رزومه از ایشون پرسید چی می تونه باشه؟همچنین با توجه به اینکه من هنوز امتحان تافل ندادم و ظرف چند ماه آینده خواهم داد چی می تونم به ایشون بگم؟مرسیhttp://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...%A7-%D9%88
مطلب مربوطه در:
خیلی ببخشید اگه گیج زذم. واقعا یه کمی عادت کردن به ساختار این سایت سخته.
مودبانهترین جمله انگلیسی رو نمیدونم، ولی همین که بگید may I send you my resume کافیه. البته این رو هم بگم که وقتی به استاد ایمیل میزنید میتونید رزومهاتون رو به ایمیل پیوست کنید و لزومی نداره که اول ازش اجازه بگیرید و بعد رزومه رو بفرستید.
برای مکاتبه با استادها نمره TOEFL و GRE لازم نیست. شما میتونید مکاتبه رو شروع کنید و بعد اگر استاد در مورد نمره پرسید، میگید که قرار فلان تاریخ امتحان بدید و وقتی نمره آماده شد بلافاصله به ایشون خواهید گفت.
برای مکاتبه با استادها نمره TOEFL و GRE لازم نیست. شما میتونید مکاتبه رو شروع کنید و بعد اگر استاد در مورد نمره پرسید، میگید که قرار فلان تاریخ امتحان بدید و وقتی نمره آماده شد بلافاصله به ایشون خواهید گفت.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.