20-06-2014, 12:51 PM
(17-06-2014, 04:38 PM)'M1KE' نوشته: در مورد secondary schools می تونید اسم هر دو رو در همون کادر زیر هم بنویسد.
در فیلد مربوط به تاریخ مدرک به نظرم تاریخی که مدرک پیش دانشگاهی تون رو گرفتید رو بنویسید که به نوعی تاریخ اتمام دوران قبل از دانشگاه بوده. با این حال در همون کادر قبلی که مربوط به مدرک ها بود در جلوی عنوان دبیرستان و پیش دانشگاهی تون بهتره تاریخ ها رو در حد ماه و سال بنویسید. برای مثال:
Pooyesh High School, Sep 2004 - Sep 2007در مورد مدارک دانشگاهی هم در کادر مربوط به مدرک ها هم کاردانی و هم کارشناسی رو بنویسید و در کادر روبرویی اون تاریخ گرفتن مدرک رو (بازه ها رو می باست در کادر بالاییش که مربوط به اسم دانشگاه هاست روبروی عنوان دانشگاه موردنظر بنویسید مشابه همون فرمتی که برای دبیرستان و پیش دانشگاهی نوشتین).
Paydar Pre-University, Sep 2007 - Sep 2008
Associate's degree in Physics ---------- Sep 2008شهروندی رو هم اگر شناسنامه ایرانی دارین می بایست همون ایرانی (Iranian) بنویسید.
Bachelor's degree in Physics ----------- Sep 2010
ممنون.اخه تو قسمت attended secondary schools انگار فقط اسم خواسته و تاریخ ها رو نخواسته.
و باز هم تو قسمت name all universities attended and dates باز اسم و تاریخ خواسته و نگفته چه مقطعی رو اونجا خوندین!مقطع رو ننویسیم که خیلی قاطی پاتی میشه!
و تو major field of studies من کاردانی کارهای عمومی ساختمان خوندم و کارشناسی دقیقا "مهندسی تکنولوژی عمران-عمران"حالا چی بنویسم؟فقط civil engineering.یا اون دوتا رو چجوری ترجمه کنم که بعدا نگن اینا چیه شما خوندین؟!!
و باز هم تو قسمت name all universities attended and dates باز اسم و تاریخ خواسته و نگفته چه مقطعی رو اونجا خوندین!مقطع رو ننویسیم که خیلی قاطی پاتی میشه!
و تو major field of studies من کاردانی کارهای عمومی ساختمان خوندم و کارشناسی دقیقا "مهندسی تکنولوژی عمران-عمران"حالا چی بنویسم؟فقط civil engineering.یا اون دوتا رو چجوری ترجمه کنم که بعدا نگن اینا چیه شما خوندین؟!!