10-12-2014, 08:03 PM
(06-12-2014, 08:21 PM)'Farzadiohead' نوشته: با سلام , نیاز به کمک دارم , چیزایی که می نوسم تجربیاتمه شاید به درد دوستان بخوره
مجموع آستیگمات هر دو چشمم ۸.۲۵ هست. از آیین نامه ی جدید خبر نداشتم و دفترچه پست کردم. امروز تو بیمارستان امام سجاد دکتر گفت آستیگمات بالا داری نمره ی دو چشمم رو نوشت تو برگه و مهر زد. هیچ حرفی راجع به موافی نزد که طبیعی بود. منشی ها گفتن امضای دکتر دوم رو خودشون می گیرن وباید منتظر باشم برای کمیسیون. در ضمن منشی ای که قبل از اومدن دکتر با دستگاه نمره ی چمام رو گرفت قطره تو چشمام نریخت گفت نمره ات پایینه با آیین نامه ی جدید یک چشم باید بالای ۶ باشه.
اما من مشکل دیسک پروتروژن هم دارم که تو برگه ی معاینه ی اولیه نوشته شده. منو فقط فرستادن چشم پزشکی. از منشی ها پرسیدم این دیسک که مشکل دومم هست چی میشه گفتن برو میدون سپاه. رفتم اونجا اداره ی پزشکی, گفتن وقتی اومدی کمیسیون اونجا برگ معاینه اولیه ات رو نشون بده بگو دیسک هم داری.
دو ماه پیش از جایی سقوط کردم و کمرم آسیب دید. نتیجه ی M.R.I نوشته Mild right paracentral disc protrusion at the D11 -12 من هنوز درد کمر و پا دارم. می خواستم نظر و تجربتون رو در مورد احتمال موافی من در اختیارم بگذارید. یک دنیا ممنونم.
بنظرم اقدام کنید. در هر صورت تا اقدام نکنید که متوجه نمیشید میتونسیتید معافیت بگیرید و یا خیر.
(07-12-2014, 01:01 AM)'amink' نوشته: بعد از یکماه انتظار واسه اومدن نامه بیمارستان الان بهم گفتن تاریخ کمیسیونت یک ماه دیگه هستش..... تازه اون درجه داره که بهم نوبت کمیسیون داد گفت امکانام داره روز کمیسیون دوباره بفرستنت معاینه مجدد که دریگه وقتی اینو شنیدم کلا از حال رفتم ......... اما وقتی بهش گفتم که واسه معاینه فرستادنم بیمارستان سجاد برگشت بهم گفت که پس اگه رفتی سجاد دیگه معاینه مجدد نداره... اونجا یکی بهم گفتش چون سجاد خیلی سخت میگیره تغریبا نظرش واسه نظام وظیفه حجته...... حالا با توجه به اینکه احتمالا دکترای سجاد برام خوب نوشته باشن امیدوارم که نتیجه خوبی داشته باشه.
چیزی که این وسط تا اینجا از روال کار معافیت متوجه شدم اینه که واسه نظام وظیفه بعضی شهرا نظر بیمارستان همه کاره اما واسه بعضی دیگه تاثیر زیادی نداره....
چیزه دیگه اینه که خیلی از بچه هایی که واسه معافیت پزشکی اقدام میکنن تغریبا خودشون میدونن که بیماری و مشکلشون جوری نیست که بخاطرش معافیت بگیرن اما اصلا نمیفهمم چرا بازم میان وقتشون رو میزاران اینقدرهم فشار عصبی تحمل میکنن و آخرشم نتیجه نمیگیرن!!!؟؟ مگر اینکه به قول بعضی از دوستان بخوان از بند پ استفاده کنن.
اگر شماهم تجربتون رو اینجا بزارید اونوقت یه بانک تجربه درست میشه که همه میتونن ازش استفاده کنن....
معمولاً بچه های که خدمت نرفتن سختگیری بیشتری میشه. اما کسایی که در حین آموزشی و یا در دوره میرن شانصون بیشتره. بیمارستانهای ارتش فرق داره. بدی کار اینه که ممکنه 6، 7 ماه معطل بشید. به نظرم کسایی که فکر میکنن شانصوش پایین تره اینطوری اقدام کنن بهتره، چراکه در صورت نگرفتن معافی خدمتشون رو ادامه میدن.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers