06-12-2014, 03:13 PM
بچه ها هر کی از سوالای من اطلاع داره لطفن پاسخ بده... آیا برای ادامه تحصیل میتونیم وثیقه بذاریم و برویم؟ کسی از اینکه بر اساس قانون جدید وثیقه باید ارزشش چقدر باشه اطلاعی داره؟
هزینه آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی
|
06-12-2014, 03:13 PM
بچه ها هر کی از سوالای من اطلاع داره لطفن پاسخ بده... آیا برای ادامه تحصیل میتونیم وثیقه بذاریم و برویم؟ کسی از اینکه بر اساس قانون جدید وثیقه باید ارزشش چقدر باشه اطلاعی داره؟
12-12-2014, 02:42 PM
دوستان چی شد کجا غیبتون زد?الان واقعی بود این قیمتای نجومی? کسی نرخ دقیقو داره بذاره
12-12-2014, 07:48 PM
دوستان تهرانی که امکان پیگیری امور براشون هست لطفا پیگیر موضوع باشن. زندگی خیلیا بسته به این موضوعه. راه دوری نمیره تلاشتون
12-12-2014, 08:44 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 12-12-2014, 08:49 PM توسط ahmadpashaei.)
سلام به دوستان عزیز
من بعد از تحقیقات کامل و پرسش و صحبت با خود مسئولین وزارت بهداشت در تهران دارم اطلاع رسانی می کنم تا از سر در گمی در بیاین. متاسفانه هزینه های نوشته شده در جدول زیر دقیقا صحت داره ولی نه برای هر ترم،بلکه برای هر سال تحصیلی.مثلا فردی که در سال 1389 وارد کارشناسی ناپیوسته روزانه شده و 4 ترم هم لیسانس گرفته باید برای آزادسازی دانشنامه مبلغ 12800000 تومان بپردازه و 6800000 تومان هم برای کاردانی ورودی فرضی 1387 که جمعا میشه 000 600 19 تومان برای یک کاردانی و لیسانس.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
13-12-2014, 01:33 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 13-12-2014, 01:35 AM توسط ahmadpashaei.)
(13-12-2014, 01:08 AM)'shabetareek' نوشته: این مبالغ برای هر ساله? حالا کسی که منطقه 2 یا سه درس خونده ضربدر 2 میشه? بله. طبق توضیح بالا این مبالغ برای هر سال هست نه هر ترم. مبلغ محاسبه شده هم به طور پیش فرض برای منطقه یک با ضریب یک هست و کسی اگر منطقه دو باشه دو برابر و اگر منطقه سه باشه 3 برابر میشه. همه اینها در حالی اتفاق افتاده که تا همین یکی دو ماه پیش برای هر ترم فقط 125000 تومان باید پرداخت میشد.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
13-12-2014, 02:36 AM
اره دیگه شانس ما،منظور اینکه سهمیه قبولی منطقه 2باشه یا دانشگاه محل تحصیل? راستی دوستان برای گرفتن وذیرش در یک رشته جدید نوشته مدرک کنکور میخاد کسی میدونه این یعنی چی? از سازمان سنجش میشه چیزی به اسم مدرک کنکور به صورت رسمی گرفت?
13-12-2014, 09:05 AM
(13-12-2014, 02:36 AM)'shabetareek' نوشته: اره دیگه شانس ما،منظور اینکه سهمیه قبولی منطقه 2باشه یا دانشگاه محل تحصیل? راستی دوستان برای گرفتن وذیرش در یک رشته جدید نوشته مدرک کنکور میخاد کسی میدونه این یعنی چی? از سازمان سنجش میشه چیزی به اسم مدرک کنکور به صورت رسمی گرفت? سلام سهمیه قبولی منطقه 2 . گواهی کنکور رو از سازمان سنجش میتونید بگیرید. میرید اونجا (قسمت ارتباطات عمومی) فرم پر میکنید، حتی نیازی به شماره پرونده و داوطلبی هم نیست و رایگان شده الان (قبلا 2900 تومان دریافت میشد). در صورتی که عجله داشته باشید و بهشون بگید همون روز و چند ساعت بعد تحویلتون میدن (بسته به اینکه چه ساعتی از روز فرم پر کردید، ساعت 11:30 یا 15:30 معمولا گواهی ها رو میارن دبیرخانه). و اگر عجله نداشته باشید، خودشون براتون پست میکنند (10-12 روز). شما باید از دربی که در انتهای خیابان نجات اللهی (به سمت کریم خان)، داخل کوچه ی امانی هست وارد بشید و نوبت بگیرید و نه درب اصلی. بعد از گرفتن گواهی هم باید ببرید "امور دانشجویان" در خیابان موسوی "فرصت". اگر قبلا تایید بقیه مدارکتون رو گرفته باشید و در سامانه عضو باشید، این گواهی ها رو معمولا دستی تحویل میگیرن و تایید میکنن و نیازی به آپلود کردن در سامانه نیست. موفق باشید[img]images/smilies/smile.gif[/img]
13-12-2014, 12:29 PM
واقعا چرا از 86 به بعد?:-\
من اقامت المان دارم الانم واسه سربازی ایرانم مدرک داروسازیم دارم،به نظرتون بعد سربازی این پولو بدم و برم یا برم اونجا رشته جدید بخونم? هرچند اگه مدرکم اونجا پذیرفته شه چند برابرش تو یک سال در میاد اما کسی میدونه روال قانونیش اونجا چیه و چقد طول میکشه? سیستم المان امتحان میگیرن یا کارنامه معادل میکنن؟ ممنون از کمک همه دوستان
13-12-2014, 09:26 PM
من ورودی 92 ارشد هستم. توی این لیست برای ما چرا نزده؟! هزینه 92 ای ها چقدر میشه بچه ها؟؟
ممنون. |
|