08-01-2015, 04:10 PM
سلام
من ماده 36 بند 17 در رفتگی مکرر مفصل شانه ریشه ژنتیکی داره
[font]بند 17- [/font]دررفتگي مكرر و يا قديمي و مادرزادي مفاصل بزرگ ( مستند به 2 راديوگرافي در حال دررفتگي در بيمارستانهاي ن.م و يا مورد وثوق) عمل شده و يا نشده[font] معاف دائم[/font].من ماده 36 بند 17 در رفتگی مکرر مفصل شانه ریشه ژنتیکی داره
joint hyperlaxity جراح و متخصص شانه دکتر گیتی هم رفتم MRI هم دارم دکتر گفت درمان نداره فقط با عمل یه کم بهتر میشه ولی چون ریشه ژنتیکی داره درمان کامل نمیشه امکان عود کردنش هست میخواستم منو راهنمایی کنید از کجا شروع کنم تو شهرستان متخصصا MRI نگرفتن تشخیص ندادن چندسال وقتمو هدر دادم تو شهرستان میترسم اقدام کنم اینجا رد شم دکتر تهرانم اگه وضعیتمو بنویسه من نامشو میتونم جایی ببرم کمک کنه ( چون پزشک AFC هست از نانس فرانسه تخصص شانه گرفته خودشم جراحه)
قبلش جایی واسه مشاوره تو شهرستان یا تهران هست که قبل از روال اداری اونجا برم ضمننا چون وضعیت شونم بدلیل در رفتگی بیشتر خیلی بدتر شده حتی تو سرما شونم درد میگیره میخوام mri جدید بگیرم جراحی کنم
میخوام قبل ار روال اداری مطمین شم
قبلش جایی واسه مشاوره تو شهرستان یا تهران هست که قبل از روال اداری اونجا برم ضمننا چون وضعیت شونم بدلیل در رفتگی بیشتر خیلی بدتر شده حتی تو سرما شونم درد میگیره میخوام mri جدید بگیرم جراحی کنم
میخوام قبل ار روال اداری مطمین شم
میترسم اقدام کنم رد یشم واسه معافیت گوش هم نتونم اقدام کنم
ممنون میشم بهم بگید اول از کجا شروع کنم ؟؟؟؟
سوال دوم:
من معافیت کاهش شنوایی هم میتوننم بگیرم (
كاهش شنوايي يكطرفه بطوري كه معدل آن در فركانس هاي چهارگانه (512ـ1024ـ2048ـ4096) بيش از 80 دسي بل باشد [font]معاف دائم[/font].)به نظرتون کدوم بهترین برا آینده؟ منظورم اگه از دید کار و جامعه ....
ممنون میشم بهم بگید اول از کجا شروع کنم ؟؟؟؟
سوال دوم:
من معافیت کاهش شنوایی هم میتوننم بگیرم (