30-01-2015, 04:00 PM
Saaaaaam عزیز مرسی .اما بیشتر هدف من از تحصیل در استرالیا با وجود هزینه زیادی به خاطر اینکه بعدش میخواهم اقامت بگیرم. برای همین زیر بار این هزینه بالا میروم.
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟
|
30-01-2015, 04:00 PM
Saaaaaam عزیز مرسی .اما بیشتر هدف من از تحصیل در استرالیا با وجود هزینه زیادی به خاطر اینکه بعدش میخواهم اقامت بگیرم. برای همین زیر بار این هزینه بالا میروم.
30-01-2015, 05:06 PM
(30-01-2015, 04:00 PM)'saina1985' نوشته: Saaaaaam عزیز مرسی .اما بیشتر هدف من از تحصیل در استرالیا با وجود هزینه زیادی به خاطر اینکه بعدش میخواهم اقامت بگیرم. برای همین زیر بار این هزینه بالا میروم. سلام
والا اگه چیزی حدود حداقل 300 میلیون پول مازاد بر نیاز دارید فکر خوبی هست پذیرش به راحتی می توانید بگیرید و انشاله بعد از اتمام تحصیل امکان پیدا کردن کار و یا ادامه تحصیل هم وجود دارد بنظر من دانشگاه های سیدنی - نیو ساوت ولز و دانشگاه ملی استرالیا می تواند سرمایه گذاری مناسبی برای شما باشد [b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
30-01-2015, 07:39 PM
نه والا کل سرمایه من 50000$ میشه. به این امید که شوهرم بتواند بعد از چند ماه کار پیدا کند و یا وام تحصیلی بگیرم. ما خودموم عاشق سیدنی هستیم اما از اطرافیان شنیدیم برای هزینه کمتر این دو سال را در ملبورن بگذرانیم بعد بریم سیدنی. نظر شما چیه؟
01-02-2015, 01:54 AM
سلام
من در حال حاضر دانشجوی کارشناسی عمران هستم و یک سال و نیم دیگه درسم تموم میشه و همچنین تا پنج ماه دیگه به حد مطلوبی و توبی از زبان میرسم و میتونم شروع کنم خود اموز greرو بخونم.و یک سال میخام بخونم واسه این آزمون.حالا میخام بدونم که اگر من تافل با نمره ی خوب و بالایی بگیرم چون توی برناممه و همچنین gre هم نمره ی خوبی اخذ کنم آیا از امریکا یا کانادا میتونم واسه ارشد پذیرش رایگان وفوند بگیرم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
01-02-2015, 02:08 AM
(01-02-2015, 01:54 AM)'Ali.ch.since' نوشته: سلام سلام
برای اینکه بتونید به پاسخ مناسبی در مورد احتمال فول فاند شدن برسید باید جواب این سوالات رو بدید اونوقت دوستان راهنمایی خواهند کرد که آیا بهتره ارشد رو هم تو ایران بخونید یا نه صرف داشتن GRE و تافل بالا ملاک نیست 1- دانشگاه مخل تحصیل و معدل کارشناسی تون رو ذکر کنید 2- اگر مقاله دارید تعداد و همین طور کنفرانس داخلی یا خارجی بودن و یا ژورنالی بودن اون و اگر ژورنال ISI هست impact factor آن را مشخص کنید و اگر مقاله ندارید چندان مهم نیست چون دانشجوی کارشناسی هستید 3- سطح زبان فعلی و نمرات احتمالی gre و تافل یکی از پست هاتون رو هم خوندم که گفته بودید از هیچ کدوم از دانشگاه های تاپ ایران نیستید و اظهار نگرانی کرده بودید باید بگم که اینطور نیست که فقط به دانشجویان دانشگاه های تاپ ایران پذیرش و فاند داده بشه و یا به هر دانشجویی از دانشگاه های تاپ ایران هم پذیرش و فاند داده بشه مسلما تعدادی از دانشگاه های ایران در خارج از کشور شناخته شده هستند ولی مجموعه ای از فاکتورهایی که در بالا ذکر کردم توانایی علمی دانشجو رو به اثبات میرسونن و حتما لازم نیست که از دانشگاه های تاپ ایران باشید من به شخصه افراد بسیاری رو چه در این سایت و چه بیرون از آون میشناسم که از دانشگاه های تاپ ایران نبودند ولی موفق به گرفتن پذیرش و فاند شدن
01-02-2015, 03:37 PM
سلام .اولا ممنون از اینکه راهنمایی که کردید
دوما من سوال هایی که گفتسن رو جواب میدم اگر امکانش بود شما یا دوستان راهنمایی کنید.مرسی 1.من در حال حاضر دانشجوی کارشناسی پیوسته عمران هستم از دانگشاه آزاد اسلامی ومعدلمم پایینه چون استادا الکی سخت میگییرن ولی از همین تزم قصد دارم که حتما معدلم رو برای 4 ترم باقی مونده بالا ببرم تا بتونم حداقل به 17 برسونمش ولی خب سخته 2.الان یک ساله زبان میخونم و تا 5 ماه آینده کاملا به حدی میرسم که ایده آل باشه برای شروع به خواندن خودآموز gre و هدف من برای آیلتس و تافل حتما نمره ی بالاست مثلا آیلتس 7/5 و تافل هم حتما بالا چون خیلی وقت میزارم واشه زبان و علاقه دارم. 3.مقاله و پژوهش و... اصلا ندارم. 4.برای gre همچنین هدف بلند مدت یک ساله دارم و از 5 ماه دیگه میخام شروع کنم بخونم و و یک سال مسخام بخونم که بالاترین نمره رو بگیرم. من با جدیت میخام توی این آزمون و تافل بالاترین نمره رو بگیرم.چون هدف دارم.فقط به این امید که پذیرش و فاند بگیرم.ولی یکی میگه میشه یکی میگه نمیشه. خواهشا راهنمایی کامل کنین ممنون
01-02-2015, 04:00 PM
(01-02-2015, 03:37 PM)'Ali.ch.since' نوشته: سلام .اولا ممنون از اینکه راهنمایی که کردید علی جان، از اینکه به فکر افتادید که آینده خودتون رو تغییر بدید و بتونی فرد تأثیر گذاری در رشته خودت باشید، واقعاً جای تحسین داره. اولاً شما به یکی از نمره آزمون های زبان نیاز دارید، TOEFL یا IELTS. پیشنهاد من و تجربه من میگه که، برای آمریکا و کانادا، روی TOEFL و GRE سرمایه گذاری کنید، البته میتونی IELTS هم به جای TOEFL در نظر بگیرید. معدل شما و نمرات شما در بعضی از دروس پایه اهمیت زیادی داره، امیدوارم در فرصت باقی مونده معدلتون رو بهبود ببخشید. بفکر ارشد در ایران باشید چون برای این دوره کمک هزینه ها عموماً بسیار محدود و جزئی خواهند بود. دراینصورت فرصت دارید که سابقه رزومه پژوهشی خوب به همراه نمرات مناسب رو از یکی از دانشگاههای برتر داشته باشید. دیگر اینکه کشورهای اروپایی ای که فعلاً شهریه دانشجویی ندارن، مثل فنلاند، رو میتونید در نظر بگیرید (توجه کنید که در اینصورت شما نیاز دارید که هزینه زندگی روزمره خودتون رو بپردازید). در نهایت، این لینک رو هم که راجع به بورس اراسموس برای این مقطع هست رو ببینید (من هیچ اطلاعی راجع به نحوه واگذاری و اقدام برای این بورس رو ندارم).با انجام همه این کارها شما شانص خوبی برای دوره PhD خواهید داشت. .Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
17-02-2015, 02:53 AM
سلام. من مقطع لیسانس در رشته برق قدرت از دانشگاه آزاد ساوه با معدل 13.5 قبول شدم و در مقطع فوق لیسانس در رشته برق قدرت که الان در مرحله پایان نامه هستم با معدل 19 از دانشگاه آزاد جاسب چند ماه دیگر فارغ التحصیل میشم.
لازم به ذکر است بنده دو مقاله آی اس آی و چندین مقاله برای ژورنالهای خارجی و دو مقاله کنفرانس داخلی نیز دارم و در تدارک چاپ یک مقاله آی اس آی دیگر هم هستم. نمره آزمون جی آر ای و تافل هم ندارم. در ضمن یک کتاب مرتبط با رشته ام هم ترجمه کرده ام. شایان ذکر است خود، تمایا به حضور در دانشگاهی با رنک خوب و بالا دارم. با توجه به اینکه من خود متمایل به فاند گرفتن از دانشگاه های آمریکا یا کانادا هستم، با توجه به شرایط حال حاضر من با چه نمره ی زبانی و جی آر ای در این کشورها می توانم برای چه حدود رنکی در بین دانشگاه ها اقدام کنم؟ بنده با توجه به اینکه اطلاعات کمی در رابطه با فاند گرفتن دارم، آیا مرجعی رسمی برای پیدا کردن اساتید خوب وجود دارد؟ آیا دوستان راهی رو می توانند بهم معرفی کنند؟ با توجه به متنی که در بالا ذکر کردم ، اگر دوستی بتواند با پیام خصوصی به طور دقیق راهنمایی ام کند ممنون میشوم
18-02-2015, 12:04 PM
(17-02-2015, 02:53 AM)'مقیمی' نوشته: سلام. من مقطع لیسانس در رشته برق قدرت از دانشگاه آزاد ساوه با معدل 13.5 قبول شدم و در مقطع فوق لیسانس در رشته برق قدرت که الان در مرحله پایان نامه هستم با معدل 19 از دانشگاه آزاد جاسب چند ماه دیگر فارغ التحصیل میشم. سلام
به نظر من رزومه ی خوبی دارید، فقط معدل کارشناسی تون ضعیفه... مقاله هایی که دارید خیلی می تونه کمک کننده باشه اما با توجه معدل زیاد نمیشه رو دانشگاه های رنک بالا حساب کرد... بحث gre هم که دیگه بارها بهش اشاره شده و اگه برای دانشگاه های امریکا بخواید می تونه معدل پایین رو تا حدی پوشش بده... امیدوارم به اون جه که به صلاح تونه برسید.
18-02-2015, 03:04 PM
سلام,
من مهندسی کشاورزی, زراعت, دانشگاه شیراز با معدل 14.12 و ارشد دانشگاه تهران با معدل 17.91 آیلتس 6 و جی آر ای 381(یک ماه خوندن بدون تست) یک مقاله علمی پژوهشی و 1 کنفرانس خارجی و 1 کنفرانس بین المللی و 7 کنفرانس داخلی یک همکار ی در طرح ملی 6 تا گواهی ورکشاپ مربوط به فیلد و علمی و 2 تا ترینینگ (مقاله آی اس ای در مراحل پایانی نوشتنم تا 3 تا خوب می شه از تزم) تمایلم دانشگاههای آمریکاس و اینکه فیلدی که برای دکتری تمایل دارم در ادامه فیلد ارشدم هست (من گیاه پالایی یا حذف آلودگی نفتی از محیط با کمک ی گیاه کار کردم که این فیلد از انجا که بین رشته ای است معمولا استادای بیولوژی, محیط زیست, محیط زیست و عمران, خاکشناسی و مهندسی شیمی کار می کنن. استادای زیادی مکاتبه کردم که اکترا جواب دادن که فاند یا پوزیسن خالی ندارن ولی استادی (رئیس دپارتمان بیولوژی) از Southren illinoise, carbondalle, پارسال گفت اپلای کن ولی وضعیت فاندش معلوم نبود و از اسکولارشیپ دانشگاه و دپارتمان گذشته بود چون نمره زبانم کم بود اپلای نکردم و امسالم چند تا استاد گفتن اپلای کن و قسمت مالی هم از شرکت در اسکولارشیپ,) با این شرایط کجا می تونم پیگیری کنم؟ آیا برای فال 2015 و یا حتی ژانویه 2016 امیدی هست؟ و یا اینکه تا دیر نشده واسه ی آیلتس بالای 7 و جی آر ای بهتر بخونم که در این صورت میشه واسه فال 2016؟ ممنون می شم راهنمایی کنید خیلی درگیرم کرده. در ضمن تو رزومم تکنیک ها و دستگاههای مربوط به فیلدم نوشتم که مسلطم. با تشکر |
|