03-04-2015, 03:22 AM
(27-03-2015, 03:13 PM)'FoadAdeli' نوشته: سلام.
من سال دوم هنرستان(نمونه دولتی) رشته ی کامپیوتر با معدل 17 هستم و پس از اخذ دیپلم و همون اتمام سال سوم هنرستانم میخوام در یکی از دانشگاه های اروپایی بورسیه تحصیلی بگیرم،به نظر شما شانس پذیرش و اخذ بورسیه تو کدوم کشور زیاده میگن فنلاند خوبه ولی شما چه کشورهایی رو پیشنهاد میدین و شرایط بورس شدن اونجاها چیه؟
از لحاظ سرمایه هم سرمایه زیادی ندارن دنبال بورسیه و کمک هزینه تحصیلی هستم.
ممنون میشم اگه پاسخ بدبد
سلام
در کل برای مقطع کارشناسی شانس فاند خیلی خیلی ناچیزه (تقریبا میشه گفت نیست مگر استثنا)
حتی برای مقطع ارشد هم وضع فاند خوب نیست...
با این توضیحات اگر در مورد فنلاند شنیدید که فاند می دن با خود دانشگاه هاش در ارتباط باشید و ازشون بپرسید... که شرایطش چجوریه..
در ادامه این نکته هم ممکنه به دردتون بخوره، بعضی وقتا شنیدم دانشگاه های ترکیه در مقطع لیسانس هم فاند می دن...
دانشگاه های عربستان هم همینطور...
توی مالزی هم اگه دانشجوی تاپی باشی این شانس رو داری که در فرایند تحصیل بتونی کمک هزینه بگیری...
در کل برای مقطع کارشناسی شانس فاند خیلی خیلی ناچیزه (تقریبا میشه گفت نیست مگر استثنا)
حتی برای مقطع ارشد هم وضع فاند خوب نیست...
با این توضیحات اگر در مورد فنلاند شنیدید که فاند می دن با خود دانشگاه هاش در ارتباط باشید و ازشون بپرسید... که شرایطش چجوریه..
در ادامه این نکته هم ممکنه به دردتون بخوره، بعضی وقتا شنیدم دانشگاه های ترکیه در مقطع لیسانس هم فاند می دن...
دانشگاه های عربستان هم همینطور...
توی مالزی هم اگه دانشجوی تاپی باشی این شانس رو داری که در فرایند تحصیل بتونی کمک هزینه بگیری...