05-04-2015, 07:31 PM
دوستان من گواهی بانک گرفتم اما یادش رفته میانگین حساب را بزنه ..... فقط debit turn over و credit turn over و کل مبلغی که الان توی حسابم هست را گفته ..... فکر کنم به درد نمیخوره... نه؟
گواهی بانکی برای کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | ویزا آفیس پاریس
|
05-04-2015, 07:31 PM
دوستان من گواهی بانک گرفتم اما یادش رفته میانگین حساب را بزنه ..... فقط debit turn over و credit turn over و کل مبلغی که الان توی حسابم هست را گفته ..... فکر کنم به درد نمیخوره... نه؟
05-04-2015, 08:49 PM
(05-04-2015, 07:31 PM)'el_kiani2' نوشته: دوستان من گواهی بانک گرفتم اما یادش رفته میانگین حساب را بزنه ..... فقط debit turn over و credit turn over و کل مبلغی که الان توی حسابم هست را گفته ..... فکر کنم به درد نمیخوره... نه؟ میانگین یا همون average چیز جالبی نیست و ممکنه خیلی خیلی کمتر از بالانس رو نشون بده. کلا نباشه خیلی بهتره :-)
05-04-2015, 11:47 PM
(05-04-2015, 08:49 PM)shubizkumbuli نوشته: اخه خودشون گفتن گردش 3ماهه این یعنی میانگین حساب در 3 ماه دیگه.... من مشکلی ندارم بابت عددش از مقدار اولیه که 6 ماه پیش فرستادم کمتره اما بازم از 14000 دلار خیلی بیشتره
06-04-2015, 11:19 AM
(05-04-2015, 07:31 PM)'el_kiani2' نوشته: دوستان من گواهی بانک گرفتم اما یادش رفته میانگین حساب را بزنه ..... فقط debit turn over و credit turn over و کل مبلغی که الان توی حسابم هست را گفته ..... فکر کنم به درد نمیخوره... نه؟ دوست من، اگه مشکلی نیست می خوام بدونم بانکتون چی بوده.
06-04-2015, 11:45 AM
(06-04-2015, 11:19 AM)Soltaan نوشته: بانک مسکن.....
06-04-2015, 12:14 PM
سلام خسته نباشيد. من هنوز ايميل آپديت دوم رو دريافت نكردم اما با توجه به اينكه بيشتر از يك ماه از دريافت مديكال ام گذشته فكر ميكنم به زودي ازم آپديت بخوان و يه سوال داشتم. من يه سپرده بانكي 100 ميليوني دارم كه متعلق به پدرم بوده اما الان 8 ماهه كه به نام من شده كامل. اگر از من گردش سه ماهه بخوان ميتونم اين سپرده رو بفرستم يا حتما بايد گردش حساب باشه و اگر از من origin of fund بخوان آيا ميتونم ادعا كنم اين پس انداز من و همسرم از ابتداي ازدواجمون كه حدودا 8 سال ميشه هست ؟ اگر همچين ادعايي كنم و از بانك بخوام كه تو نامه تاريخ افتتاح سپرده قيد بشه كافيه يا اينكه اطلاعات بيشتري ميخوان؟ اگر هم گردش حساب بخوان و من بخوام سه ماه حدودا مبلغي رو كه ادعا كردم به عنوان حقوق به حساب بريزم و برداشت كنم ريز ريز كافيه يا اينكه اين مبلغ از چه حساب و چه شخصي واريز شده رو هم ميخوان از من؟ ممنونم پيشاپيش از راهنمايي تون.
06-04-2015, 01:11 PM
(05-04-2015, 11:47 PM)'el_kiani2' نوشته: اخه خودشون گفتن گردش 3ماهه این یعنی میانگین حساب در 3 ماه دیگه....
گردش میشه total credit و total debit...
average balande مد نظر نیست. مگر این که بخوان که من ندیدم بخوان!
06-04-2015, 01:42 PM
(06-04-2015, 12:14 PM)'sanammeers' نوشته: سلام خسته نباشيد. من هنوز ايميل آپديت دوم رو دريافت نكردم اما با توجه به اينكه بيشتر از يك ماه از دريافت مديكال ام گذشته فكر ميكنم به زودي ازم آپديت بخوان و يه سوال داشتم. من يه سپرده بانكي 100 ميليوني دارم كه متعلق به پدرم بوده اما الان 8 ماهه كه به نام من شده كامل. اگر از من گردش سه ماهه بخوان ميتونم اين سپرده رو بفرستم يا حتما بايد گردش حساب باشه و اگر از من origin of fund بخوان آيا ميتونم ادعا كنم اين پس انداز من و همسرم از ابتداي ازدواجمون كه حدودا 8 سال ميشه هست ؟ اگر همچين ادعايي كنم و از بانك بخوام كه تو نامه تاريخ افتتاح سپرده قيد بشه كافيه يا اينكه اطلاعات بيشتري ميخوان؟ اگر هم گردش حساب بخوان و من بخوام سه ماه حدودا مبلغي رو كه ادعا كردم به عنوان حقوق به حساب بريزم و برداشت كنم ريز ريز كافيه يا اينكه اين مبلغ از چه حساب و چه شخصي واريز شده رو هم ميخوان از من؟ ممنونم پيشاپيش از راهنمايي تون. سلام
آپدیت دوم چیز شایعی نیست. برای همین فکر نکنید که حتما باید دریافتش کنید. بهتره که همون حساب قبلیتون باشه که زمان اپلای کردن فرستادید. وگرنه ممکنه گیر بدن که چرا تفاوت داره یا چرا این رو تازه اعلام می کنید؟ چون این هم 8 ماه پیش داشتیدش! با این که گیر سنگین نمیتونند بدن به هر حال امکان گیر هست و استرس زیادی میتونه وارد بکنه. اگر بخواهید بدید به نظرم 100 میلیون پس انداز تو 8 سال باید با حقوقتون بخونه. آیا حقوقتون طوری بوده که این همه پول پس انداز بشه؟ اگر بهتون بگن مدارکی نشون بدید چی؟ آیا دارید؟1 معمولا ریز transaction رو نمیخوان و منظورشون از گردش همون debit credit هست. ولی بانک های خصوصی وقتی بگید گردش میخواهید ریز transaction ها رو هم میدن اتوماتیک تو برگه جدا. من خودم باشم نمیفرستم ریز transaction ها رو.
06-04-2015, 01:59 PM
(06-04-2015, 01:42 PM)'shubizkumbuli' نوشته: ممنون از جوابتون. با اين حساب بهتره همون سپرده اوليه رو مجددا بفرستم فقط در مورد اثبات اينكه اين مبلغ كه متعلق به من هست با توجه به در حال تحصيل بودن من و همسرم در چند سال اول ازدواج و سربازي ايشون مسلما نميتونستيم اين مبلغ رو پس انداز كنيم و حق با شماست. اگر بخوام ادعا كنم كه وام ازدواج گرفتم و سكه فروختم يا ماشين در همون مرحله اوليه بايد مدارك بدم يا فقط توضيح بدم و بگم اگر proof خواستيد اطلاع بديد؟ و براي سكه اگر فاكتور فروش باشه كفايت ميكنه؟
06-04-2015, 02:08 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 06-04-2015, 02:09 PM توسط shubizkumbuli.)
(06-04-2015, 01:59 PM)'sanammeers' نوشته:
تو مرحله اول نمیخوان proof رو. اگر بخوان تو مرحله بعدی میخوان. پاریس هم ندیدم از کسی بخواد اصلا تا این لحظه! فقط اگر سوال پرسیدن در حدی جواب بدید که بتونید بعدا مدرک براش ارائه کنید اگر خواستند. برای مثال اگر بگی 1 سکه ربع عمه عروس داد و 1 سکه کامل عمه خودم. پس عمه من بهتر بود و وارد دیتیل شی، اونوقت فاکتوری که میدی احتمالا تعداد سکه ها هم باید بخونه با ادعات. ولی اگر بگی تعداد سکه کادوی عروسی به اضافه حقوق بوده، این احتمال هست کی پیگیری نکنند بیشتر و اگر پیگیری هم بکنند میتونی سر فرصت با دقت خودت یه تعدادی رو حساب کنی و بدی و شر قضیه رو کم کنی از سرت. توصیه من اینه که پولت رو به رخ ویزا آفیس نکشی [img]images/smilies/tongue.gif[/img] جدا از شوخی هر چی به رقم درخواستی اونها نزدیک تر بهتر و گیر کمتر! نگو اگر proof خواستید خبر بدید. بگو اگر سوالی داشتید بپرسید! این خیلی بهتره!
|
|