20-05-2015, 11:02 AM
روحی با سلام من برنده شده ام وقتی فرم 260 رو مخام پر کنم تو قسمت اپلیکانت هردو قسمت شرکت کننده اصلی و همراه یک اسمه این چجوریاس
برنده شدگان لاتاری 2016 و سوالهای مربوطه
|
20-05-2015, 11:02 AM
روحی با سلام من برنده شده ام وقتی فرم 260 رو مخام پر کنم تو قسمت اپلیکانت هردو قسمت شرکت کننده اصلی و همراه یک اسمه این چجوریاس
25-05-2015, 08:21 AM
سلام با تشکر از شما برای راهنماییهای خوبتون من همسرم برنده لاتاری شدند من چطور میتونم فرم ds260 رو بگیرم و اینکهبا توجه به چهاررقمی بودن کیس نامبر**۳۲بودن شانس برنده شدنمون چقدره و پاسپورت من و همسرم و دخترم با همه اشکالی به وجود نمیاد یا باید پاس جداگانه بگیریم اینطوری دیر نمیشه
25-05-2015, 08:50 AM
باید از اینجا به صورت آنلاین پر کنید. با توجه به شماره حدس می زنم تقریبا اوائل زمستان مصاحبه داشته باشید. در مورد کذرنامه مطمئن نیستم با هم بودنشون مشکلی داشته باشه یا خیر ولی اگر بتونید تا یک ماه دیگه گذرنامه های جدا و جدید بگیرید بهتره و مشکلی از نظر وقت نخواهید داشت.
(25-05-2015, 08:21 AM)'مهمان' نوشته: سلام با تشکر از شما برای راهنماییهای خوبتون من همسرم برنده لاتاری شدند من چطور میتونم فرم ds260 رو بگیرم و اینکهبا توجه به چهاررقمی بودن کیس نامبر**۳۲بودن شانس برنده شدنمون چقدره و پاسپورت من و همسرم و دخترم با همه اشکالی به وجود نمیاد یا باید پاس جداگانه بگیریم اینطوری دیر نمیشه ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
25-05-2015, 09:53 AM
ممنون از راهنماییتون خیلی به من کمک کردید ببخشید این درسته که فرزندان زیرچهارده سال نیازی به مصاحبه و به موجب اون پرداخت هزبنه سفارت برای خودشون رو ندارند یعنی هزینه سفارت برای دو نفر من و همسرم میباشد
26-05-2015, 05:21 AM
(25-05-2015, 09:53 AM)'مهمان' نوشته: ممنون از راهنماییتون خیلی به من کمک کردید ببخشید این درسته که فرزندان زیرچهارده سال نیازی به مصاحبه و به موجب اون پرداخت هزبنه سفارت برای خودشون رو ندارند یعنی هزینه سفارت برای دو نفر من و همسرم میباشد من که در صفحه زیر که مربوط به پرداخت هزینههای سفارت هست چیزی در این مورد نمیبینم که نیازی به مصاحبه و پرداخت هزینه برای فرزندان نباشه و این طور که گفته شما باید هزینه ۳۳۰ دلار رو برای هر نفر پرداخت کنید.
http://travel.state.gov/content/visas/en...#permanent
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
همونطور که بابک عزیز اشاره کردن برای هر متقاضی هزینه جداگانه ای باید پرداخت هزینه ویزای شما سه نفر حدود 1000 دلار میشه که می بایست در خود سفارت و به صورت نقدی بپردازید و هزینه کارهای مدیکال و واکسیناسیون هم برای سه نفر چیزی در حدود 800-700 دلار میشه که محل بیمارستان اون در 500 متری خود سفارت آمریکا در آنکاراست و معمولا یکی دو روز قبل از مصاحبه می بایست در اونجا کارها رو انجام بدین و هزینه اش رو بپردازید. بنابراین برای اطمینان حدود 2500 دلاری برای امور ویزا و پزشکی در آنکارا کنار بگذارید. اگر از الان کارت واکسیناسیون بین المللی رو از پاستور بگیرید و واکسن های اصلی رو در ایران بزنید هزینه های واکسیناسیون شما در آنکارا کمتر خواهد شد.
پینوشت: ترجیحا اگر بتونید در سایت اکانت درست کنید پیگیری شرایط و سوال هاتون توسط پاسخ دهندگان راحت تر میشه. (25-05-2015, 09:53 AM)'مهمان' نوشته: ممنون از راهنماییتون خیلی به من کمک کردید ببخشید این درسته که فرزندان زیرچهارده سال نیازی به مصاحبه و به موجب اون پرداخت هزبنه سفارت برای خودشون رو ندارند یعنی هزینه سفارت برای دو نفر من و همسرم میباشد ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
30-05-2015, 04:22 PM
با عرض سلام
میخاستم در رابطه با چند تا سوالی که خیلی برام مهمه ازتون راهنمایی بگیرم. بعد از برنده شدن تا چه زمانی مهلت دا،یم تا فرم انلاین230 رو ارسال کنیم???لطفا مستند پاسخ بدین ممنون بنده یازده سال درس خوندم وچند واحد پاس نشده هم دارم در رشته فنی و دیپلم یازده ساله ام ندارم و اگه الان بخوام برای پیش دانشگاهی اقدام کنم زمانی حدود 15 ماه طول میکشه،بنده 8سال پیش ترک تحصیل کردم،نکته ی مهم اینه که تو فرم اولیه ثبت نام برادرم به اشتباه گزینه دیپلم رو انتخاب کرده،لطفا دقیق راهنمایی کنید??? یک سوال دیگم این هست که من 3سال هست که کارت مهارت کارگران ساختمانی رو از سازمان فنی حرفه ای دریافت کردم واز طریق همین کارت و مشغول بودنم در یک ساختمان نزدیک به 2سال سابقه ی بیمه تامین اجتماعی رو دارم ایا این میتونه یکی از شغلهای مورد تایید امریکا باشه که نمره ی لازم رو هم داشته باشه???در ضمن بنده نصابیه کابینت هم بلدم اگه جایی رو میشناسین که بتونم مدرک سابقه کاری رو ازشون دریافت کنم لطفا دریغ نکنید???ممنون میشم اگه سریع و مستند جواب بنده رو بدید چون از زمانی که برنده شدم خیلی بلاتکلیفم
03-06-2015, 09:34 AM
در حال حاضر نمی تونم لینک مستندی بهتون بدم ولی بر اساس تجربه شخصی میدونم که تا جدود دو ماه (یعنی تا حدود اواخر تیرماه) به مشکلی نمی خورین و بعد از اون هم حدس می زنم بیشتر به ظرفیت ویزا برای اون سال بستگی داره. در کل شما می بایست در یک سال آینده حتما ویزا رو گرفته باشید (فکر می کنم تقریبا تا حدود اواخر شهریور سال آینده) و اگر خیلی دیر اقدام کنید و وارد ظرفیت سال بعد بشه دیگه نمی تونید ویزا بگیرید. با توجه به اینکه مراحل سفارت و کلیرنس خودش ممکنه چند ماهی زمان ببره قاعدتا هر چه زودتر اقدام کنید بهتره. بنابراین سعی کنید مرحله اول بیشتر از یک ماه دیگه به تاخیر نیاندازید بقیه اش به شماره Case Number شما بستگی داره.
همین که دیپلم داشته باشید فکر می کنم براشون کفایت کنه ولی برای اطمینان سابقه کار موجودتون رو داشته باشید. الان دقیق فهرست شغل ها رو به خاطر ندارم ولی خیلی وسیع هست و اینطور نیست که یک سری شغل های خاص رو شامل شده باشه به همین دلیل حدس می زنم حتما کارگر ساختمانی (Construction Worker) هم در اون موجود باشه. یک رزومه یک صفحه ای درست کنید و در اون تاریخ هایی که تحصیل و کار کردین به روشنی مشخص باشه. ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
Aboriginal Proverb -
03-06-2015, 11:59 AM
با سلام
من برنده شدم و فرمها رو فرستادم ولی پاسپورت همسرم 6 ماه دیگه اعتبار داره ایا باید قبل از مصاحبه پاسپورت را عوض کنن یا بعد از مصاحبه؟ممنون میشم راهنمایی کنید
03-06-2015, 12:52 PM
همین الان عوض کنید که در زمان گرفتن ویزا اعتبار داشته باشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
Aboriginal Proverb -
|
|