سلام وقتتون به خیر!
من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته بودم، برای این که تغییر رشته بدم، ترم آخر رو سر جلسات امتحان نرفتم و با توجه به این که سنواتم پر شده، دیگه اخراج آموزشی تلقی می شم.
حالا برای خدمت، می خوام معافیت پزشکی برای شنوایی بگیرم. تا حالا یه بار بچگی آزمایش شنوایی دادم، یه بارم 8 سال بعد که راهنمایی بودم. تو بار آخر، برگه ی شنوایی سنجی رو که نگاه کردم، با توجه به بند 2 بیماری های گوش، حلق و بینی، من معاف دائم تلقی می شم.(طبق قانون جدید)
یعنی معدل شنوایی یکی از گوشام، در فرکانس های چهارگانه، 53 و اون یکی هم 58 . ( با توجه به همون Air Conduction).
فردا قراره یه بار دیگه، یه نوار گوش جدید بگیرم، تا متوجه شم با گذشت 10 سال، چقدر شنواییم شعیف تر شده.
حالا سوالاتی که برام پیش اومده، اینان:
من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته بودم، برای این که تغییر رشته بدم، ترم آخر رو سر جلسات امتحان نرفتم و با توجه به این که سنواتم پر شده، دیگه اخراج آموزشی تلقی می شم.
حالا برای خدمت، می خوام معافیت پزشکی برای شنوایی بگیرم. تا حالا یه بار بچگی آزمایش شنوایی دادم، یه بارم 8 سال بعد که راهنمایی بودم. تو بار آخر، برگه ی شنوایی سنجی رو که نگاه کردم، با توجه به بند 2 بیماری های گوش، حلق و بینی، من معاف دائم تلقی می شم.(طبق قانون جدید)
یعنی معدل شنوایی یکی از گوشام، در فرکانس های چهارگانه، 53 و اون یکی هم 58 . ( با توجه به همون Air Conduction).
فردا قراره یه بار دیگه، یه نوار گوش جدید بگیرم، تا متوجه شم با گذشت 10 سال، چقدر شنواییم شعیف تر شده.
حالا سوالاتی که برام پیش اومده، اینان:
- من الان اخراج آموزشیم اما نمی دونم تاریخ اخراج رو همین تیر ماه که امتحانات تموم شده می زنن یا اول ترم بعد یعنی مهرماه. با این فرض که هنوز منو اخراج آموزشی نکرده باشن، آیا می تونم برای معافیت پزشکی اقدام کنم؟
- اگه می تونم، می تونید بگید که فرآیند این کار، چقدر طول می کشه و چطوره؟
- یه مشکل جدی که دارم اینه که، من می خوام طبق همین بند 2، معاینه بشم؛ چون طبق تبصره های بند 1، می تونن یه گوش منو در نظر بگیرنو معاف دائمم نکنن. یعنی من هر دو گوشم مشکل داره، بعد اونا بیان فقط یکی از گوشا رو در نظر بگیرن.
ممنون از این که به منم کمک می کنید.