06-08-2015, 12:13 AM
(05-08-2015, 08:29 PM)Torkan نوشته: درودمتشکرم.
گرفتن فاند اونم در مفطع ارشد اونم در رشته معماری اونم از نوع RA کار راحتی نیست به نظرم. این بستگی به رزومه شما داره. اساتید هم معمولا به کسایی فاند میدن که کار تحقیقاتی داشته باشن یا حداقل پروژه. تازه خیلی ها تاکید روی دکترا دارند (البته اصلا قصد ناامید کردنتون رو ندارم من)
اگر استاد بگه قطعا فاند میدم دیگه تضمین نمیخواد. در فرم I-20 مینویسند اینقدر فاند دادیم برای شما که اون قطعی است و اصلا تغییر نمیشه دادش.
همه دانشگاهها فرم ندارن بلکه بهضیها میگن اگر بدون فاند پذیرش بدیم میای! همین رو میپرسن.
جواب این سوال هیچ تاثیری در نحوه پذیرش شما نداره. فقط پذیرش اگر بدن با فاند خواهد بود. البته ممکنه برای شما سوال پیش بیاد که خوب همه این سوال رو جواب میدن نه؟ ولی من دیدم کسایی رو که جواب آری هم دادن. یعنی بدون فاند هم بدین از خدامونه بیاییم!
بااحترام،
ترکان
یه مورد دیگه می مونه که البته مربوط به مراحل پذیرش هست و ظاهرا باید همینجا بپرسم.
من این آمادگی رو دارم که همین فردا صبح برم آزمون تافل و جی آر ای رو بگذرونم.
اگر تا قبل از ددلاین مدارک رو بفرستم و پذیرش رو بگیرم برای پاییز سال آینده باید برم سر کلاس؟ یعنی برای هر ترم باید ددلاین سال قبلش رو بررسی کنم؟
در سایت یک دانشگاه ددلاین رو ماه دسامبر قرار داده یعنی من تا قبل از دسامبر باید مدارک رو بفرستم یا تا آخر دسامبر مهلت دارم؟
ضمنا دریافت رسمی فاند با ایمیل چطوریه؟ من نتونستم نمونه ای رو در تاپیک ها ی دیگه پیدا کنم، مثلا اسکن یه نامه با سربرگ دانشگاه و مهر و امضای استاد هست؟ یا به صورت دیگه ایه؟