04-10-2015, 03:33 AM
(04-10-2015, 02:34 AM)nasim1234 نوشته: ببینید من اطلاعاتم درباره اروپا محدوده اما نکته اولی که گفتین خیلی به دردتون نمیخوره. اگر در requirementهای یه دانشگاه اروپایی زبان مثلا آلمانی لازم باشه نمیتونین بهشون بگید من بعد پذیرش یاد میگیرم! تصمیم بر اساس شرایط فعلی شماست نه قول هایی که میشه داد.
نکته دورو نمیدونم!
نکته سه: هم معدل مدرک اولتون پایینه هم ارتباطی نداره این شانستون رو کم می کنه. مقاله هم ندارید. کار پژوهشی کردید؟ که بتونید بهش اشاره کنید در SOPو استاد هم در ریکام بنویسه؟
با جزییات بیشتر سوالتون رو بپرسید که دوستان بتونن راهنمایی کنن. ارسال مجدد با توضیحات قبلی کمکی نمیکنه.
ممنون از راهنمایی شما.
یه استاد تو نروژ بسیار علاقه مند بود که برای ارشد من رو بپذیره، ولی بعدا متوجه شد که اون رشته برای دانشجویان بین المللی نیست.
الان با این استاد نروژی در حال نوشتن مقاله هستیم و کارها خوب داره پیش میره.
می تونم این رو توی رزومه بیارم؟ از این استاد می تونم درخواست کنم کمکی بهم بکنه یا توصیه نامه ای بنویسه؟
واقعا پیدا کردن ارشد روانشناسی به انگلیسی کار شاقی هست توی اروپا، تو کل اسکاندیناوی یه ارشد روانشناسی به انگلیسی ارائه نمیدن!
این نکته رو به خاطر داشته باشید، احتمالا در راهنمایی هایی که به دوستان می کنید به کارتون بیاد. رشته های ارشد علوم انسانی، به خصوص روانشناسی توی کشورهای غیرانگلیسی زبان به ندرت به انگلیسی ارائه میشن.