29-08-2015, 08:07 PM
در مورد رشته هاب هنر اینجا میشه،شرایطمو بگم؟!؟
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
|
29-08-2015, 08:12 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 30-08-2015, 08:19 AM توسط فرید.
دلیل ویرایش: اضافه کردن لینک
)
(29-08-2015, 08:07 PM)Maryam frs نوشته: در مورد رشته هاب هنر اینجا میشه،شرایطمو بگم؟!؟ اگر در مورد انتخاب دانشگاه و کشور اینجا می توانید سوال خود بپرسید. در غیر این صورت در انجمن هنر سوال خود را مطرح نمایید.
30-08-2015, 01:51 PM
مریم سلام
دانشگاه های المان چند سال پیش بورس های خیلی خوبی برای رشته های هنر گذاشته بود پیگیر شو ببین هنوز هست
سلام
دوستان من میخوام واسه دکترا شیمی اقدام کنم و معدل مسترم 15.67 چند تا دانشگاه تو کانادا با شرایط متوسط میتونید بم معرفی کنید. البته قابل ذکره که رزومه خوبی دارم مقاله و کتاب و سابقه کار ...... دانشگاهی میخوام که بتونم ازش فول فاند دریافت کنم
07-09-2015, 09:45 PM
(07-09-2015, 10:50 AM)sarangi نوشته: سلامشما رزومتون رو بگین من بهتر میتونم کمک کنم. ولی در کل متوسط های کانادا که ایرانی زیاد میره و فاند هم میدن آلبرتا (شهرش سرده) و SFUکه در ونکوور هست و هواش خوبه و بعد اتاوا و کنکوردیا و ساسکاچوان هست وسترن اونتاریو هم متوسطه. الان اینا یادم اومد بازم هست دانشگاه معمولی
30-09-2015, 01:35 AM
ُسلام
من 4 سال پیش فارغ التحصیل شدم. الآن میخوام دوباره ادامه تحصیل در مقطع دکتری بدم. نمی دونم کجا می تونم پذیرش بگیرم. رشته : عمران- گرایش مهندسی زلزله مدرک کاردانی وکارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد: همگی از یک دانشگاه غیرانتفاعی در تهران. معدل کارشناسی 17/96 معدل کارشناسی ارشد 16/70 البته ورود به کارشناسی ارشد را از سهمیه استعداد درخشان استفاده کردم. دارای 4 مقاله در کنفرانس های بین المللی داخلی درحال نوشتن دو مقاله ISI هستم. در یک دانشگاه غیرانتفاعی هم به مدت 3 سال سابقه تدریس دارم. از دوتا استادهایم از دانشگاه تهران می تونم توصیه نامه بگیرم. به دنبال گرفتن تقویت زبان هستم تا بتونم مدرکش را بگیرم. اصلا کشورش برام مهم نیست و فقط ترجیحا امریکا نباشه. آسیا و بعدش کانادا در اولویت است. آیا اصلا امکان پذیرش دارم برای دکتری دارم؟ دکتری مستقیم چطور؟
سلام
من این جزوه رو کامل حوندم و بابت راهنمایی های سازنده بسیار سپاس گذارم...منتهی من هنوزم برای پیدا کردن دانشگاه مورد علاقه ام مشکل دارم رشته من تربیت بدنی و دانشگاه فردوسی ترم 4 کارشناسی هستم و برای ادامه تحصییل در گرایش اسیب شناسی و حرکلات اصلاحی به 3 تا کشور امریکا و استرالیا و کانادا میخوام اقدام کنم...با توجه به اینکه برای دکتری میخوام در رشته کاریوپراکتیک ادامه تحصیل بدم چه دانشگاه های معتبری در این 3 کشور این رشته دارند؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوستان
من هنوز نمره تافل نیومده ولی تخمینم بین 88 تا 92 هستش و الان بر سر چند راهی موندم و ممنون میشم اگه بگین کدوم راه بهتره راه اول این که در دوماه برای جی ار ای بخونم و برای امریکا اپلای کنم ؟که نمیدونم واقعا با دوماه چه نمره ای میتونم بیارم مطمئنا بالا نمیشه راه دوم اینکه برای تافل مجدد بخونم و از اونجایی که ضربه اصلی در تافل از اسپیکینگ خوردم تا اخر دی تافل بالاتر بگیرم و برای کانادا اقدام کنم و نهایتا کشورهایی مثل استرالیا یا راه سوم برم ارشد مجدد البته اگه فاند پیدا کنم بخونم ممنون از راهنماییتون و اینکه به فاند احتیاج دارم معدلمم در لیسانس 16/6 ارشد 17/15 یه مقاله با ایمپکت 2/1 و نمره سابجکتمم دوشنبه دیگه میاد
خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، تا وقتی که آنان آنچه را که در خودشان است، تغییر دهند.
20-11-2015, 03:41 PM
(20-11-2015, 01:16 PM)fatima204 نوشته: سلام دوستان درود، در این پست و این پست قبلاً مورد شما بدون در نظر گرفتن نمره آزمون ها بررسی شد. @فرید عزیز یکی از دوستانی هست که در رشته شیمی کاملاً صاحب نظره و منم با نظر ایشون موافقم. به نظر یک مقاله در رشته شیمی برای شما که سابقه دوره دکتری بودن رو دارید رزومه خیلی چشمگیری نیست. حتماً میدونید که GRE Subject به تنهایی و بدون نمره GRE General قابل استفاده نیست. منظورم اینه که در اکثر دانشگاههای آمریکا (همان جایی که شانس اول شماست) نمره GRE General به صورت اجباری و GRE Subject به صورت اختیاری مطرح شده و برای مسائلی مثل TA در آمریکا تأکید خاصی روی نمره Speaking از آزمون TOEFL هست.
برای کانادا با در نظر گرفتن رزومه پژوهشی تون شانستون کاملاً متوسطه. یکی از دوستان من در رشته شما از یکی از دانشگاههای متوسط کانادا پذیرش گرفت ولی رزومه پژوهشی شون کاملاً برتر بوده. در رشته شما داشتن 3، 4 مقاله قابل استناد برای دانشجویان برتر چیز عجیبی نیست و همین مسأله کار رو سخت میکنه. به نظرم اگر بتونید استادی پیدا کنید که شما رو بپذیره کار ساده تر خواهد بود. توجه کنید که در هر حالت نمره زبان شما ممکنه به مینیمم دانشگاههای کانادایی نخوره پس حتماً برنامه ریزی داشته باشید.
در مورد استرالیا، همانطور که میدونید از جمله کشورهایی هست که بر پایه پژوهش کار میکنه و آیتم اصلی در پذیرش مقالات با کیفیت و معدل و بعد دانشگاه های قبلی ای که در اونا به تحصیل پرداختید هست. اگر بتونید با یک استاد بر یک پروپوزال توافق کنید شانستون برای پذیرش 100% خواهد بود ولی برای بورسیه از اونجایی که کمیته محوره همان آیتم هایی که اشاره کردم دخیلن.
در پایان، به نظرم ارشد مجدد هم همانطور که اشاره کردید به عنوان راه آخر در نظر داشته باشید و کشورهای اروپایی برای این منظور کاملاً مناسبن. از انجمن اروپا بازدید کنید و از دوستان ما کمک بگیرید.
موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
21-11-2015, 01:19 AM
(20-11-2015, 01:16 PM)fatima204 نوشته: سلام دوستان سلام تصمیم گیری در این موارد سخته ولی بنظر من برای رشته شیمی بهترین جا امریکاست. با دو سه ماه فکر نکنم بتونید نمره خوبی در جی ارای بگیرید. شاید بهتر باشه یه تافل بدهید چون نمره اسپیکینگ تاثیر زیادی داره بر پذیرش شما. اگر امسال نتونستید جای خوبی پذیرش بگیرید برای شال دیگه جی ار ای امتحان بدهید |
|