02-02-2016, 09:17 PM
(02-02-2016, 07:37 AM)neda88 نوشته: با سلام
من الان با ویزای توریستی امریکا هستم و می خوام به ویزای دانشجویی تغییر استتوس بدم، الان پذیرشم اومده و می خوام مدارکمو بفرستم uscis . ویزی توریستی من ۹ مارچ تمام می شه و کلاسام توی اگوست شروع می شه. به نظر شما این ۵ ماه فاصله مشکل ایجادنمی کنه برام?
تا جایی که من اطلاع دارم، بعد از پایان دوره ویزای توریستی تون باید امریکا رو ترک کنید، یعنی حتی اگر تا 9 مارچ با تغییر status شما موافقت بشه، فاصله بین مارچ تا آگست، نمیتونید در امریکا بمونید و باید امریکا رو ترک کنید و خب بعد از ترک امریکا برای ورود به امریکا، نیاز به ویزا دارید. بنظرم کاری که میتونید انجام بدید، ترک امریکا تا 9 مارچ و مراجعه به سفارت برای دریافت ویزای F هستش.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.