07-02-2016, 12:25 AM
(06-02-2016, 07:58 PM)ismael نوشته: با سلام و احترام
GPA دو سال آخر کارشناسی (ادبیات فارسی) من 3.25 (معدل کل کارشناسی 14.14 که gpa کل رو حساب نکردم) و معدل ارشدم 16.47 (مطالعات منطقه ای گرایش خاورمیانه).
من یه کتاب درباره انقلاب های 2011 و 2013 مصر ترجمه کردم و چون قصدم برای فال 2017 هستش تا سال آینده حداقل دومقاله دارم که یکیش isi هستش.
در رابطه با نمره زبانم ازونجا که از 5 سالگی زبان خوندم و تست هایی که دادم 5.5 GRE: Verbal: 165 Quantitative: 168 Writing و TOEFL: 110 (این نمرات حداقل نمراتی هستن که میتونم بگیرم و شاید یکم بالاتر هم بتونم بیارم) آیا شانس خوبی برای گرفتن فول فاند دکتری روابط بین الملل ازآمریکا رو دارم؟ چون قصد من فقط آمریکاست و فول فاند برام خیلی مهمتر از اعتبار دانشگاست.
فقط چندتا نکته هست که حتما مهمه و از دوستان عزیز میخوام که این مسائل هم در نظر بگیرن (1.اینکه من دوترم تو ارشد بخاطر فعالیت های سیاسی تعلیق شدم. 2.کارشناسی و ارشدم غیرمرتبطه (گرچه یکی از دوستان میگفت اگه بتونی گرایش ارشدت که خاورمیانه س تو آمریکا گیر بیاری چون کارشناسیت زبان و ادبیات فارسی بوده حتی میتونی به عنوان یه پوئن مثبت تو رزومه بیاری. 3.از نظر تعداد، دکتری روابط بین الملل گرایش مطالعات منطقه ای (ترجیحا خاورمیانه) در امریکا نهایتا به چند دانشگاه میرسه (چه دانشگاه تاپ چه متوسط و معمولی)؟
با سپاس فراوان و پوزش بخاطر حجم پیام
در مورد زبان تا امتحان ندین معلوم نمیشه اما خب فرض کنیم این نمره های خیلی خوب رو بیارید.
در مورد رشته شما که تقریبا near eastern studies میشه نکته ای که هست اینه که خیلی جاها به صورت ماینور یا نهایتا لیسانس ارایه میشه و فکر می کنم تعداد دانشگاه هایی که دکتراش رو ارایه بدن کم هست. به طور مشخص دانشگاهی که معروفه و ایرانی زیاد داره در این زمینه دانشگاه سیراکیوز هست در ایالت نیویورک. شاید دیده باشین خیلی از افرادی که تو صدای آمریکا حرف میزنن مال این دانشگاه هستن. البته رنک سیراکیوز در political scienceو رشته های مشابه خیلی بالاست پس رقابتش سنگینه.
اینکه چه دانشگاه های دارن رشته رو بهتره سرچ کنین تا پیدا کنین. به نظرم برای سرچ political scienceرو سرچ کنید بعد ببینید اون دانشکده گرایش شما رو هم داره یا نه. در کل هم روابط بین الملل از حقوق زیاد میرن (خود آمریکایی ها) و برای شما دونستن زبان عربی میتونه نکته مثبت باشه که اینو باید بپرسید یا در سایت ها چک کنید مطمین نیستم.
بازم سوالی بود بپرسین