07-02-2016, 01:17 PM
(07-02-2016, 12:25 AM)nasim1234 نوشته: در مورد زبان تا امتحان ندین معلوم نمیشه اما خب فرض کنیم این نمره های خیلی خوب رو بیارید.ممنون از شما خانم نسیم. در مورد نمره های زبان من حداقل ها رو گفتم چون تست هاشو زدم و ازین نمره ها بالاتر بوده و چون یک سال وقت دارم مسلما قبل از امتحان اصلی کامل میخونم. زبان عربی هم تا حدودی بلدم اما مسلما به اندازه انگلیسی و فارسی به عربی مسلط نیستم بخصوص تو مکالمه.
در مورد رشته شما که تقریبا near eastern studies میشه نکته ای که هست اینه که خیلی جاها به صورت ماینور یا نهایتا لیسانس ارایه میشه و فکر می کنم تعداد دانشگاه هایی که دکتراش رو ارایه بدن کم هست. به طور مشخص دانشگاهی که معروفه و ایرانی زیاد داره در این زمینه دانشگاه سیراکیوز هست در ایالت نیویورک. شاید دیده باشین خیلی از افرادی که تو صدای آمریکا حرف میزنن مال این دانشگاه هستن. البته رنک سیراکیوز در political scienceو رشته های مشابه خیلی بالاست پس رقابتش سنگینه.
اینکه چه دانشگاه های دارن رشته رو بهتره سرچ کنین تا پیدا کنین. به نظرم برای سرچ political scienceرو سرچ کنید بعد ببینید اون دانشکده گرایش شما رو هم داره یا نه. در کل هم روابط بین الملل از حقوق زیاد میرن (خود آمریکایی ها) و برای شما دونستن زبان عربی میتونه نکته مثبت باشه که اینو باید بپرسید یا در سایت ها چک کنید مطمین نیستم.
بازم سوالی بود بپرسین
میخوام یه راهنمایی بگیرم، حالا که گرایش من کمه از نظر شما بهتر نیست من برای دانشگاههایی که احتمال فول فاند گرفتنم زیاده اما الزاما همین گرایش منو ندارن و برای سایر گرایشهای علوم سیاسی، اپلای کنم؟ (که احتمالا تاپ نیستن و البته برای منم اصلا مهم نیست چون هزینه خیلی مهمتره برام)
ممنونم از شما

!whether YOU think you can, or YOU think you can't; YOU're righth
Henry Ford