12-02-2016, 11:25 AM
(11-02-2016, 12:07 AM)مونا56 نوشته: فقط کیس های دانشجویی بررسی میشه اینجا؟!
من f2a هستم مصاحبه ام انجام شده نقص مدرک خوردم به دلیل نداشتن اسپانسر ، کسی روهم در امریکا ندارم و 18 ماهه همسرم رو ندیدم کسی می تونه راهنمایی کنه که چه کار کنم؟
اگر همسر شما امریکاست و در امریکا حساب با موجودی کافی داره، ایشون میتونه به شما نامه بانکی بده و اون رو به سفارت ارائه کنید. در غیر این صورت، باید از یکی از بانکهای ایران نامه بگیرید که نشون بده شما توانایی مالی لازم برای هزینههای زندگی در امریکا رو خواهید داشت.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.