14-02-2016, 12:56 AM
(07-02-2016, 01:17 PM)ismael نوشته: ممنون از شما خانم نسیم. در مورد نمره های زبان من حداقل ها رو گفتم چون تست هاشو زدم و ازین نمره ها بالاتر بوده و چون یک سال وقت دارم مسلما قبل از امتحان اصلی کامل میخونم. زبان عربی هم تا حدودی بلدم اما مسلما به اندازه انگلیسی و فارسی به عربی مسلط نیستم بخصوص تو مکالمه.
میخوام یه راهنمایی بگیرم، حالا که گرایش من کمه از نظر شما بهتر نیست من برای دانشگاههایی که احتمال فول فاند گرفتنم زیاده اما الزاما همین گرایش منو ندارن و برای سایر گرایشهای علوم سیاسی، اپلای کنم؟ (که احتمالا تاپ نیستن و البته برای منم اصلا مهم نیست چون هزینه خیلی مهمتره برام)
ممنونم از شما
چون گفتین من جواب بدم این جواب رو نوشتم ولی اطلاعات من زیاد نیست درباره رشته شما.
در مورد اینکه گفتین جاهایی اپلای کنین که احتمال فاند زیاده خب متاسفانه تو رشته علوم سیاسی کلا فاند کمه. مصل سایر رشته های انسانی مثلا مدیریت و غیره
یکی از دلایل این هستش که خود آمریکایی ها هم این رشته ها رو دوست دارن بابت موقعیت های شغلی بعدی ای که دارن. کار در بخش های مهم دولتی مثلا.
این باعث میشه رقبای اصلی شما نه اپلیکنت های بین الملل بلکه خود آمریکایی ها باشن که این کار رو واقعا سخت میکنه. اینکه من سیراکیوز رو مثال زدم به oاطر تعداد ایرانی های زیاد در این رشته بود که شانس شما رو برای پذیرش بالا میبره. در مورد اینکه گزینه های دیگرتون چی هست به نظرم از یکی از اساتید یا دانشجویان ایرانی این رشته بهتره سوال کنید. با ایرانی های سیراکیوز تماس بگیرید اگر پاسخی نگرفتید بگین من شاید بتونم کسی رو پیدا کنم باهاش مشورت کنید اما احتمالا جواب ایمیل بدن. ایمیلتون رو انگلیسی بنویسید اما سابجکت رو بزنید prospective student from Iran
نکته آخر هم اینکه در فرصتی که دارین میتونین دانشگاه های مختلف رو چک کنید ببینید تو رشته شما تعداد بین الملل چقدر هست و وضعیت فاند چطوره. اگر دانشکده ی پیدا شد که هم بین الملل زیاد داشت هم گفته بود اکثرا رو فاند میده اون دانشکده گزینه خوبیه برای ایمیل زدن به اساتیدش.
موفق باشید