15-02-2016, 05:18 AM
(14-02-2016, 02:30 PM)samantha62 نوشته: با سلام و خسته نباشید
میخواستم بپرسم با شرایط زیر شانس پذیرش در دوره دکتری به همراه بورسیه تحصیلی رو دارم یا خیر و چه دانشگاههایی دوره دکتری تغذیه یا مرتبط با اون رو دارند؟؟ خودم ترجیح میدم کش.ر اتریش رو انتخاب کنم
رشته : مهندسی کشاورزی علوم و صنایع غذایی (تکنولوژی مواد غذایی) دانشگاه آزاد تماما
معدل کارشناسی: 15.47
ارشد: 17.88
دانشجوی دکتری: معدل تا الان 17.78 فقط پایاننامم مونده که اون هم تا 6 ماه دیگه اجازه دفاع دارم (میخواهم بعد از اتمام این دوره یک دکتری دیگه در زمینه تغذیه و رژیم درمانی بخونم که مرتبز با رشته الانمم هست.)
سابقه تدریس در دانشگاه: 1.5 سال
سابقه کار به عنوان مدیر R&D , QC در کارخانه غذایی: 8سال (با سابقه بیمه)
مقاله داخلی و بین المللی: 22 عدد
مقاله خارجی و isi: 2 تا (تا پایان دکتری هم 4عدد دیگر هم اضافه می شود)
مقاله مجلات داخلی: 3عدد (ISI هستند)
کنفرانس خارجی: 4 تا (در یونان و مجارستان و مالزی)
زبان انگلیسی کامل اما مدرک ندارم
سابقه زندگی در اتریش، وین 4 سال قبلا پاسپورت اتریش رو داشتم و آشنایی به زبان آلمانی تا حدودی دارم
ثبت اختراع : 1 عدد
همکار طرحهای تحقیقاتی پژوهشکده جهاددانشگاهی (با نامه سربرگ موسسه)
درصورت راهنمایی سپاسگزارم میدونم هم که برای دکتری با فاند تحصیلی باید استاد پیدا کنم اگر کمی راهنماییم کنید ممنون میشم و اینکه با اینکه رزومم رو ارسال کرد و مدرک دانشگاهم آزاد هست آیا استاد میتونم پیداکنم که به من پذیرش بده؟
بله به نظر من حتما شانس دارید. همین امسال کرنل سه استاد جدید در رشته food science گرفته که یکیش ایرانیه و خیلی هم خوب به ایرانیها داره پذیرش میده. اگر مایل بودین یه ایمیل به ایشون بزنین حتما. چون پذیرش ترم بهار هم داره این رشته و چون استاد تازه کارش رو شروع کرده از نظر منابع مالی شرایط خیلی خوبی داره.