16-02-2016, 11:06 PM
(16-02-2016, 09:49 PM)Reza.S-R نوشته: با سلام و عرض ادب.
من دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد "حقوق خصوصی" هستم.
معدل لیسانسم 18/47
معدل ارشدم 18/30
3 تا مقاله داخلی دارم که تا چند ماه دیگه چاپ میشوند.
عضو سازمان استعدادهای درخشان وزارت علوم هستم.
1 سال سابقه کار آموزی وکالت و 9 جایزه در جشنواره های هنری.
لطفا فقط به دوستان مهندسی مشورت ندید و ما بچه های علوم انسانی مخصوصا "حقوق" که پر متقاضی ترین رشته جهان است را هم در یابید.
چند سوال داشتم:
1) با توجه به اینکه تا تابستان 2016 دفاع از پایان نامه ام طول میکشه، آیا امیدی هست برای پاییز 2016 یا زمستان پذیرش بگیرم برای دکترا؟؟ یا باید امیدم را بذارم برای سال 2017؟؟
2) آیا گرفتن فاند از دانشگاه های سوئیس، از طریق دانشگاست؟؟ یعنی بعد از پذیرش استاد و دانشکده شامل بورس میشویم یا مثا آلمان باید دنبال موسساتی بگردیم که بورسیه میکنند؟
3) با رزومه من آیا امیدی هست برای فاند؟ اگر هست، رشته های علوم انسانی در کدام دانشگاه ها بهتر بورس می دهند؟
با تشکر فراوان.
سلام
1- زمانی برای Fall 2016 باقی نمونده... در بهترین حالت Spring 2017 رو پیش رو دارید... که چون خیلی از دانشگاه ها در این مقطع پذیرش کلی ندارند، شاید نهایتا کار به همون Fall 2017 ختم بشه...
2- به موسسه نیازی نیست... به طور کلی در سوئیس بدون داشتن پاسخ مثبت از استاد، apply ریسک خیلی بالایی خواهد داشت... باید سعی کنید اولا در دانشگاه هایی به دنبال position باشید که بیشترین coherency رو با background شما داشته باشن و به علاوه باید سعی کنید در ارتباط با اساتیذ کسی رو پیدا کنید که potential supervisor شما بشه... در این صوزت گام بسیار مهمی در راستای موفقیت برداشته ید... اگر استاد پیدا نکردید همه راه ها به روتون بسته نیست.. ولی apply کردن با ریسک عدم موفقیت آلایش پیدا می کنه...
در کل اگر برای phd بتونید position پیدا کنید "قطعا" funded خواهد بود...
3-اگر این معدل ها از دانشگاه های معتبری اخذ شده باشند بله...
من تعریف program مرتبط در دانشگاه ژنو رو شنیده ام که از اینجا قابل بررسی هست... با یک search ساده قطعا کل برنامه های ممکن رو در اختیار خواهید داشت...
براتون آرزوی موفقیت دارم