11-03-2016, 10:18 PM
(11-03-2016, 10:11 PM)saeid98 نوشته: سلام دوستان پیشاپیش سال نو مبارک.
من رشتم ریاضیه و معدل دیپلمم 18/48 هست و الان هم در پیش دانشگاهی هستم و به احتمال زیاد معدلم بالای 17 میشه.
زبانم هم حوب هستش و فکر کنم بتونم در IBT نمره 100 بیارم.
هزینه های زندگیمو میتونم بدم(حدودا ماهی 800 دلار)
میخواستم بدونم شانس گرفتن بورسه در مقطع کارشناسی که هزینه های دانشگاه رو تامین کنه چقدره.
و اینکه کدوم کشور ها رو پیشنهاد میکنید که شانسم بیشتر باشه؟
رشته مورد نظرم مهندسی عمرانه که البته قطعی نیست.
رتبه کنکور هم تاثیری داره؟ شاید بتونم حدودای 1000 بیارم.
میخوام برای Fall 2017 اقدام کنم و سابقه المپیاد و خوارزمی هم ندارم.
از کمکتون ممنونم.
دقت کنید خیلی از دانشگاهها در دنیا در مقاطع لیسانس و حتی فوق شهریه میگیرن. اینکه شما 800 تا دارید خوب هست ولی اگر دانشگاه شهریه داشته باشه خوب کافی نیست قطعا.
من پیشنهادم اگر واقعا میخواید از کشور خارج بشید سعی کنید در بهترین دانشگاههای همون اطراف بخونید مثلا در ترکیه دانشگاههای انگلیسی زبانش که واقعا بعضی دانشگاههاش خیلی خوبن. این رو به این خاطر میگم که چند سال پیش خودم تصمیم داشتم اگر آمریکا جور نشد برم ترکیه تازه واسه فوق شنیدم لیسانسش مثلا دانشگاه خاور میانه یا اگر فنی مهندسی هستید دانشگاه استانبول تکنیک خوب هست. شهریه هم خیلی کمتر از سایر دانشگاههاست.
ولی نه اگر دانشگاه اروپایی در نروژ و هلند و سوییس و اینا میشناسید که رایگان باشه تحصیل که من بعید میدونم بردی اونورا!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.