13-03-2016, 09:24 PM
(13-03-2016, 08:46 PM)Matinking نوشته: سلام
دانشگاه های کانادا و اروپا و استرالیا در قریب به اتفاق موارد بدون تایید استاد به applicant پذیرش نمیدن.. چرا که position متعلق به استاد هست و تایید اون هم منجر میشه به پذیرش و هم fund...
در سال های قبل خیلی از دانشگاه های آمریکا admission-committee-based عمل می کردند و استاد تا قبل از پذیرش نقشی در فرآیند نداشت... ولی الان سال به سال روند دانشگاه های آمریکایی هم داره بیش از پیش سمت سوی حالت بالا رو پیدا می کنه...
در حالت کلی حتی اگر استاد نتونه پذیرش رو قطعی کنه، تاییدش می تونه خیلی از موانع رو از سر راه فرد برداره...
به علاوه RA (به عنوان یکی از عام ترین منابع financial support) هم همیشه از طرف استاد تایید و ارائه میشه...
بنابراین باید تمام تلاشتون رو در برقراری ارتباط موفق و موثر با اساتید به کار بگیرید...
براتون آرزوی موفقیت دارم
متین جان ضمن احترام ولی فکر می کنم اینکه دانشگاهه های آمریکایی از حالت کمیته پذیرش دارن به سمت استاد محوری پیش میرن درست نیست. مثال بزنم: دوستی دارم که Maryland College Park چند سال پیش دکترا خوند. ازش خواستم که رزومه منو به استادش نشون بده (اون زمان تجربه اپلی نداشتم و طبیعتا ارزیابی درستی از رزومم هم نداشتم و همین دوستان با گفتن اینکه تو تعدادی مقاله داری و نمره GRE خوب داری تشویقم می کردن به اپلی برای دانشگاه های خوبی مثل همینجا و ... - ارزیابی اونا هم با توجه به دوران خودشون یعنی 6-7 سال قبل درست بود و الان درست نیست)
استاد دوستم گفته بود که می تونه اپلی کنه ولی "جدیدا" که کمیته پذیرش نظر میده و اگه اپلیکیشنش برسه به دانشکده من می تونم نظر بدم.
همین که سالای قبل بچه ها با رزومه های به مراتب ضعیف تر پذیرش های بهتر می گرفتن هم مثالیه که قبلا استاد خیلی خوب نظر می داده و بنابراین با داشتن مثلا یه مقاله، استاد مجاب می شده به انتخاب دانشجو. تجربه دوستای من این بود که با معدل 15 و اندی در لیسانس و فوق با یه مقاله کنفرانس و GRE معمولی 1100 (معادل 305 فعلی) پذیرش فول فاند می گرفتن ولی الان اپلیکنت های خوب با تعداد مقاله بالا و معدل های مناسب هم ریجکت میشن. من فکر می کنم این هم نشونه ای هست از استاد محور بودن در قدیم و کمیته محور شدن در زمان حال.
ضمنا تعداد زیادی از بچه ها همین امسال و سال قبل با تماس با استاد نتیجه ریجکت گرفتن، که نشون میده کمیته پذیرش ردشون کرده. در حالیکه تعدادی از جمله خودم بدون تماس با استاد پذیرش و فاند گرفتن. خوب اگه استاد اینقدر تو امریکا نقش داشته حتما اپلیکنت هایی در حد من و حتی بهتر به استاد ایمیل زدن و ابراز علاقه کردن (استادا تو دانشگاه معمولی روزی 20 تا ایمیل از دانشجو می گیرن)، خوب به یکیشون جواب می داد.