23-03-2016, 11:55 AM
(22-03-2016, 10:40 PM)ehsan70 نوشته: سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید.
بنظرتون میشه بجای ارشد خوندن با یک شرکت تحقیقاتی که در زمینه رباتیک و کنترل غیر خطی کار میکنه و خودش کلاس میذاره کار کنم و مقاله بدم و از مباحث هوش که خودم علاقه دارم بخونم و مقاله بدم و با مدرک زبان بتونم ارشد رو فاند بگیرم؟
البته معدل لیسانسم 14.38 هس و غیرانتفاعی درس خوندم.
من هم نظرهای نسیم رو تایید میکنم. گرفتن فاند در کل برای ارشد مشکله و متاسفانه معدل کارشناسی شما هم چندان خوب نیست. معدل کارشناسی و نمره GRE به نظر من مهمترین عوامل برای گرفتن پذیرش از امریکا هستند. داشتن مقاله به نظر من اون قدر موثر نیست، مگه این که مقاله شما در کنفرانس یا ژورنال بسیار معتبر و معروفی چاپ بشه و واقعا کار تحقیقاتی در سطح بسیار بالایی باشه. راستش من فکر نمی کنم شما در شرکتهای تحقیقاتی ایران بتونید در زمینه رباتیک و هوش مصنوعی کار تحقیقاتی خیلی سطح بالایی انجام بدید که بتونید ازش مقالهای در بیارید که شانس پذیرش شما رو به شدت تغییر بده.
به همین خاطر به نظر من، گرفتن کارشناسی ارشد با معدل بالا از یک دانشگاه خوب در ایران میتونه تاثیر خیلی بیشتری در بالا بردن شانس پذیرش شما داشته باشه تا کار کردن در شرکت تحقیقاتی.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.