30-03-2016, 10:07 AM
(29-03-2016, 11:57 AM)Torkan نوشته: نمیدونم چرا از هر 10 نفری که تا حالا پرسیدم و از لاتاری قبول شدن حداقل حداقل 7 یا 8 نفرشون در آمریکا فامیل داشتن! از کارای این آمریکاییها سر نمیشه در آورد واقعا.
به قول یارو گفتنی من به روزهای خوب مشکوکم...
بااحترام،
ترکان
لزوما این طوری نیست. من چندین نفر رو میشناسم که بدون داشتن فامیل اسمشون در اومده، ولی بعد از این که اسم طرف در میاد، اگر بتونه اسپانسر از امریکا داشته باشه، شانس این که قبولش کنند خیلی بیشتر میشه. در نتیجه در مرحله بعد از برنده شدن در لاتاری، داشتن فامیلی که بتونه اسپانسر کنه، تاثیر مثبت زیادی داره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.