03-04-2016, 10:45 AM
(02-04-2016, 05:29 PM)univers_m نوشته: سلام دوستان
من با خوندن مطالب سایت متوجه شدم که خود شخص یا خانواده درجه 1 باید برای پیکاپ ویزا تو انکارا اقدام کنند. اما سایت هایی مثل ایران انکارا یا تهران انکارا هم نوشتند که این کار رو انجام میدند هرچند که هزینه زیادی داره (600 تومن). ایا کسی از دوستان هست که خودش از انکارا پیکاپ نکرده باشه و از موسسه یا اژانس خاصی استفاده کرده باشه؟
ممنون
تا اونجا که من خبر دارم در حال حاضر پیکاپ ویزا به صورت پستی انجام میشه. یعنی شما مدارک رو با پست ارسال میکنید و سفارت پاسپورت رو با ویزا برای شما پست میکنه. در نتیجه فکر نمیکنم لزومی به حضور شخصی داشته باشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.