13-04-2016, 08:19 AM
(13-04-2016, 01:22 AM)مهد یه نوشته: سلام
ممنون میشم اگر شانس من رو برای پذیرش ارشد میخوام و فول فاند نیاز دارم بررسی کنید
به راهنمایی نیاز دارم
لیسانس: فارغ التحصیل مهندسی برق گرایش کنترل، دانشگاه علوم تحقیقات فارس با معدل 19 ..و لیسانس فیزیک دانشگاه سراسری تبریز که انصراف دادم وسطاش
مقاله: یه ISI دارم و دو تا ژرنال داخلی
یک کتاب ریاضی تالیف خودم هستش یعنی اسم اول هستم
یک کتاب ترجمه تالیف در زمینه مخابرات خطوط قدرت PLC نشر وزارت نیرو دارم با استادم
یک کتاب ترجمه دارم با استادم انتشارات دانشگاه سراسری یزد
مشکل اصلی من اینه که نمره زبان ندارم قصد دارم امتحان آیلتس بدم اما با توجه به زمان کم و عجله ای که دارم چندان به نتیجه امیدوار نیستم
و نمیدونم که کدوم دانشگاه ها به نمره زبان نیاز ندارن البته دانشگاه معتبر مدنظرم هست مثل EPFL
با این شرایط رو فول فاند چقد میتونم حساب کنم؟
لطفا راهنماییم کنید
سلام
هیچ دانشگاهی وجود نداره که در سطح مورد نظر شما نمره زبان لازم نداشته! به علاوه کوچکترین ضعفی در یکی از element های رزومه می تونه باعث rejection بشه...
مثلا معدل شما بالاست.. ولی این معدل در قیاس با معدل دانشگاه های معتبر سراسری قطعا بار کمتری خواهد داشت... ولی به هر حال ارزشمند هست...
چند نکته و توصیه:
- پذیرش ارشد EPFL کمیته محور هست و fund صرفا به "بهترین ها" داده میشه... بدون fund هزینه ها سرسام آور هست... توصیه می کنم این دانشگاه رو در کنار بقیه اولویت هاتون پیش ببرید... چرا که شاید محقق نشه و سرمایه گذاری انحصاری روی اون ممکن هست شما رو به نتیجه دلخواه نرسونه...
-اگر دنبال یک نمره رقابتی هستید که شانستون رو بالا ببره روی IELTS حدود 7.5 به بالا متمرکز بشید...
- در امریکا و کانادا هم شانس بالقوه خوبی دارید... اگر سبد apply تون رو درست تنظیم کنید می تونید admission با fund جور کنید...
براتون آرزوی موفقیت دارم