13-04-2016, 09:34 AM
(13-04-2016, 01:22 AM)مهد یه نوشته: سلام
ممنون میشم اگر شانس من رو برای پذیرش ارشد میخوام و فول فاند نیاز دارم بررسی کنید
به راهنمایی نیاز دارم
لیسانس: فارغ التحصیل مهندسی برق گرایش کنترل، دانشگاه علوم تحقیقات فارس با معدل 19 ..و لیسانس فیزیک دانشگاه سراسری تبریز که انصراف دادم وسطاش
مقاله: یه ISI دارم و دو تا ژرنال داخلی
یک کتاب ریاضی تالیف خودم هستش یعنی اسم اول هستم
یک کتاب ترجمه تالیف در زمینه مخابرات خطوط قدرت PLC نشر وزارت نیرو دارم با استادم
یک کتاب ترجمه دارم با استادم انتشارات دانشگاه سراسری یزد
مشکل اصلی من اینه که نمره زبان ندارم قصد دارم امتحان آیلتس بدم اما با توجه به زمان کم و عجله ای که دارم چندان به نتیجه امیدوار نیستم
و نمیدونم که کدوم دانشگاه ها به نمره زبان نیاز ندارن البته دانشگاه معتبر مدنظرم هست مثل EPFL
با این شرایط رو فول فاند چقد میتونم حساب کنم؟
لطفا راهنماییم کنید
به این خاطر که نظر من رو پرسیده بودید، باید بگم که با نظر Matinking گرامی موافقم.
به نظر من حتما باید نمره زبان خوب داشته باشید تا شانستون رو برای پذیرش از دانشگاههای خوب از دست ندید. تقریبا تمام دانشگاههایی که ارزش صرف کردن عمر و درس خوندن درشون رو داشته باشند به نمره زبان نیاز دارند. اگر بخواهید از امریکا پذیرش بگیرید، علاوه بر نمره زبان به نمره GRE هم نیاز دارید.
با توجه به این که معدل خوبی دارید، اگر نمرات خوبی در امتحان زبان بیارید شانس پذیرش خواهید داشت، اما من اون قدر از شرایط اخیر دانشگاه EPFL اطلاع ندارم که بتونم بگم شانس شما برای این دانشگاه چقدره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.