03-05-2016, 10:31 PM
(03-05-2016, 08:25 PM)مهمان نوشته: سلام، خواهش میکنم اگر کسی اطلاع داره جوابم رو بده، من درخواست پاسپورت جدید کردم، اسم شهری که متولد شدم در پاسپورت قبلی Hamedan بوده، الان که چک پرینت رو دیدم اصلا اسم انگلیسی همدان رو ننوشته فقط فارسی نوشته، میخوام بدونم اداره گذرنامه همان Hamedan رو می نویسه یا Hamadan ؟ آخه خیلی از مدارک و ویزاهای قبلی بر اساس پاسپورت قبلی که Hamedan هست تنظیم شده ، خواهش میکنم اگر کسی اطلاع داره یا محل تولدش مثل من همدانه پاسخ بده که اداره گذرنامه کدوم یکی رو می نویسه؟؟درود بر شما،
فعلا که خبری از پاسپورت جدید نشده و هنوز چند روزی باید منتظر باشم، ولی خیلی نگرانم . تشکر از دوستان
هجای نام شهر های ایران در اداره ی گذرنامه مشخص است و فارغ از نظر شخصیه مسئول صدور می باشد، در برگ پرینت ارائه شده به شما، هجای نام، نام خانوادگی و نام پدر را باید چک کنید، به این دلیل که برخی اسامی هجای خاصی دارد و برای رفع مسئولیت مسئول صدور از عواقب مغایرت هجای این نام ها با مدارک متقاضی، این مسئولیت بر عهده ی خود متغاضی گذاشته می شود.
با احترام
پی نوشت: لطفا از ارسال سوال در چند انجمن به منظور دریافت پاسخ سریعتر خودداری کنید، با تشکر از شما
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید