08-05-2016, 01:08 AM
لازمه یه خسته نباشید بگم خدمت دوستانی که بقیه رو راهنمایی میکنن.
من بالاخره بدون هیچ مشکلی از تهران برای معافیت پزشکی اقدام کردم.
همین چهارشنبه سه روز پیش اقدام کردم امروز پیامک اومده که از سه روز تا یک هفته آینده مراجعه کنید به بیمارستان امام سجاد.
بنده برای ناهنجاری فک و اختلال در جویدن همراه با سوء تغذیه اقدام کردم.
سوالی که دارم اینه که من بدون هیچ مدرک و پرونده پزشکی به پزشک اول مراجعه کردم که خوشبختانه اون تایید کرد. به نظر شما آیا نیازه واسه معاینه اصلی مدرک پزشکی مثل عکس و ... دست و پا کنم یا خودشون این کار رو میکنن؟ در ضمن اگر توصیه ای دارید یا اینکه تجربه ای چیزی که بتونه منو توی شورای پزشکی کمک کنه ممنون میشم راهنمایی کنید.
مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده در حین تحصیل:
۱-گواهی اشتغال به تحصیل
۲-یک قطعه عکس رنگی
۳-اصل شناسنامه و کارت ملی به همراه یک کپی از هر کدوم.
۴-سریال دفترچه اعزام به خدمت که باید به صورت اینترنتی از سایت evazifeh خرید کرد.
۵-برگه واکسیناسیون که از قبل تکمیل شده
۶-و همینطور افتتاح حساب بانک سپه
من بالاخره بدون هیچ مشکلی از تهران برای معافیت پزشکی اقدام کردم.
همین چهارشنبه سه روز پیش اقدام کردم امروز پیامک اومده که از سه روز تا یک هفته آینده مراجعه کنید به بیمارستان امام سجاد.
بنده برای ناهنجاری فک و اختلال در جویدن همراه با سوء تغذیه اقدام کردم.
سوالی که دارم اینه که من بدون هیچ مدرک و پرونده پزشکی به پزشک اول مراجعه کردم که خوشبختانه اون تایید کرد. به نظر شما آیا نیازه واسه معاینه اصلی مدرک پزشکی مثل عکس و ... دست و پا کنم یا خودشون این کار رو میکنن؟ در ضمن اگر توصیه ای دارید یا اینکه تجربه ای چیزی که بتونه منو توی شورای پزشکی کمک کنه ممنون میشم راهنمایی کنید.
مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده در حین تحصیل:
۱-گواهی اشتغال به تحصیل
۲-یک قطعه عکس رنگی
۳-اصل شناسنامه و کارت ملی به همراه یک کپی از هر کدوم.
۴-سریال دفترچه اعزام به خدمت که باید به صورت اینترنتی از سایت evazifeh خرید کرد.
۵-برگه واکسیناسیون که از قبل تکمیل شده
۶-و همینطور افتتاح حساب بانک سپه