(10-05-2016, 10:43 AM)saaaaam نوشته: سلام
با احترام به نظر شما
بنظر من و مشاهدات من در دو سال گذشته در فقط کشور فنلاند، ازدواج بین ملیتهای مختلف از دو کشور متفاوت فرضا ایران و فنلاند در صورتی موفق خواهد بود که شناخت مناسبی از فرهنگ و رفتار و زبان انها وجود داشته باشد٬
عملا مشاهده کردم متاسفانه بیشتر دوستان ایرانی بخاطر زیبایی ظاهری و یا اقامت ازدواج کردند و پس از مدتی کوتاه مشکلات خود را نشان می دهند٬ البته بنظر من برای برخی از افراد که در ایران هم دارای شرایط خاصی نبودند و مشکلات مالی و ٫٬٬ داشتند این امر می تواند راهی میانبر باشد فقط این وسط اعتبار جامعه ایرانی کم می شود
کما اینکه الان بازخورد های ان را شخصا مشاهده می کنم٬
بنظر من پس از حداقل چند سال از ورود به کشور جدید و شناخت بیشتر از فرهنگ و زبان کشور جدید و با شناخت کافی احتمال موفقیت در این قبیل ازدواج ها بالا می رود
و نکته دیگر هم نا خاسته شما پس از چند سال از ورود به کشور جدید تا حدی با فرهنگ و شرایط محیط جدید سازگار می شوید و مراحل شوک فرهنگی را کم کم طی می کنید٬ در این زمان اوردن همسر از ایران در صورتی که شخصا به ثبات فکری و کاری نرسیده باشید بنظر صحیح نمی باشد
درود
قبلا هم عرض کردم اکثر ازدواجها با ملیتهای دیگر به خصوص اگر بعد از گذشتن به قول شما حداقل 5 سال نباشد معمولا جنبه اقامتی به خود میگیرد. البته من در مورد ظاهر نظری ندارم چون واقعا نمیشه در مورد ظاهر قضاوت کرد و هر کسی دید خودش رو داره.
یکی از دوستانی که در آمریکا داشتم و رفت و به ایالت دیگه خیلی تعجب کردم از نامزدی رسمیش با یک آمریکایی که خودش هم واقعا از نظر اخلاق میگفت بهش نمیخوره ولی با این حال میگفت من که تحمل میکنم چون به هر حال میخوام منم شهروند درجه یک بشم!
به نظر من موفق ترین ازدواج ها با ملیتهای دیگر زمانی رخ میدهد که اولا از سنین پایین تر مهاجرت صورت گرفته باشد 18 بهتر از 22 و 22 بهتر از 26 و 26 بهتر از 30 و الی اخر باشد و دوما به قول شما اصلا نباید عجله کرد خیلی زمان میخواد خیلییییی. مساله 40 سال قبل با الان خیلی متفاوته!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.