10-05-2016, 06:55 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 10-05-2016, 06:56 PM توسط mostafa2017.)
(09-05-2016, 11:55 PM)M1KE نوشته: @mostabd
1- RA بودن نیازمند دست کم دو سال تحصیل هست و شما هم اگر کارشناسی نداشتین نمی تونستین که در ارشد به عنوان دستیار پژوهشی برای استادتون کار کنید. بنابراین پاسخ Yes هست. منظور این سوال اینه که شغل تون مثلا گارسون و پیک موتوری و پیتزا دلیوری و اینجور چیزهاست که نیاز به مدرک خاصی ندارند یا اینکه برای انجام اون نیازمند مدرک یا تجربه قبلی دست کم دو ساله هست.
2- مشکلی نداره
3- هیچکدوم. شغل تون رو عنوان مدرک بگذارید. مثلا اگر دارین مهندسی مکانیک می خونید بزنید قصد دارین در زمینه مهندسی مکانیک کار کنید. اگر دارین پزشکی می خونید بنویسید می خواهین به عنوان پزشک یا تکنسین اتاق عمل یا هر شغل مرتبط دیگه ای که به مدرک تون بخوره اشاره کنید.
4- در بالا اشاره کردم.
منظور از از branch of service هم شاخه یا رسته نظامی هست مثل زمینی، هوایی، غیره. منظور از military specialty اینه که تخصص نظامی شما چیه؟ یا به عبارت دیگه در خدمت مشغول چه کاری بودین که در مورد شما میشه medical technician
@barzan1984
اگر بالای یک سال سابقه کار داشته باشین مشکلی نداره.
@Mike
در مورد موضوع شماره ۳:
من Biotechnology دارم میخونم. این طور که از توضیح شما برداشت کردم اینه که در این قسمت هیچ کدوم از گزینههای Research و Student رو انتخاب نکنم و به جای اون، در قسمت Others توضیح بدم که دوست دارم در زمینه Biotechnology در آمریکا کار کنم. درست متوجه شدم؟
اون وقت Biotechnology جزو رشتههای حساس نیست که تازه بهش اشاره کنم میخوام تو این رشته کار کنم؟
شماره کیس: ** 2017AS55
تعداد نفرات: یک نفر
رویت قبولیMay 3, 2016 :
ارسال فرمMay 19, 2016 :
تعداد افراد: یک نفر
سربازی: سپاه
موقعیت تحصیلی: دانشجوی کارشناسی ارشد، مالزی
محل مصاحبه: کوالالامپور, مالزی
تعداد نفرات: یک نفر
رویت قبولیMay 3, 2016 :
ارسال فرمMay 19, 2016 :
تعداد افراد: یک نفر