13-05-2016, 08:41 AM
(11-05-2016, 09:55 AM)nedahf نوشته: با سلام.من از طريق همسرم براي ويزاي ازدواج اقدام كردم اما بعد از گذشت ٤ ماه ، اداره مهاجرت نامه اي مبني بر نقص مدرك به آدرس همسرم در امريكا فرستاد، در اون نامه از ما پرينت مكالمات و عكس هاي دو نفره خواسته شد. حالا سوال من اينه كه آيا پرينت بكاپ برنامه هايي مثل وايبر و تانگو و... قبول دارن؟ و پرينت اس ام اس هارو بايد با ترجمه متن اس ام اس ها بفرستيم؟ يا اينكه متن مهم نيست؟!!
تعداد عكس هاي دونفره اي كه بايد بفرستيم حداقل چندتا بايد باشه؟
خيلي ممنون ميشم پاسخ سوالهامو بدين.
راستش فکر نمیکنم که متن SMS و ترجمه اون لازم باشه. متن SMS جنبه خصوصی داره و چندان منطقی نیست که متن و ترجمه اون رو لازم داشته باشند. معمولا فهرست مکالمات و SMS ها که شرکتهای مخابراتی به شما میدهند کافیه.
در مورد عکس هم، فکر نمیکنم که حد خیلی مشخصی وجود داشته باشه. اگر خودشون هیچ اطلاعاتی در مورد تعداد ندادند، هر چی عکس دارید رو بفرستید. اگر خیلی زیاد عکس دارید، حدود ۱۰-۲۰ تا عکس از زمانهای مختلف ارسال کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.