14-05-2016, 11:28 AM
(13-05-2016, 11:19 PM)nazi_61 نوشته: سلام
نامزد من سال قبل از يکي از دانشگاههاي آمريکا پذيرش گرفتن حالا مي خوان برگردن ايران با هم ازدواج کنيم دو تا سوال در مورد ويزاي F2 داشتم
1- نامزدم کوچکتر از من است آيا مشکلي در گرفتن ويزا پيش مي آد؟
2- من کارمند انرژي اتمي هستم البته نه کارمند رسمي آيا اين مورد مساله ساز خواهد شد؟
ممنون مي شم به سوالاتم پاسخ بديد.
در مورد کوچکتر و بزرگتر بودن که نه، مشکلی نیست، کلن باید سعی کنید متقاعد بشن که ازدواج واقعیه و صوری نیست، اگه عکسهای با هم از قبل از رفتن نامزدتون دارین یا مدرک دیگه ای که نشون دهنده طولانی بودن زمان رابطه شما هست رو پرینت بگیرین با خودتون ببرین خوبه. ولی در کل مشکلی نیست و نگران این موضوع نباشین.
در مورد کار تو انرژی اتمی خب مورد منفیی محسوب میشه، نه اینکه رد شدن ویزای شما رو صد در صد کنه که من دیدم مواردی که ویزا گرفتن با سابقه کارهای حساس و بطور خاص تو انرژی اتمی، ولی ببینین چقد می تونین این موضوع رو مطرح نکنید، آیا جایی مشخصه که شما اونجا کار می کردین؟ مقاله ای با عنوان اونجا، یا همچین چیزی؟ این که عنوان کنید این موضوع رو یا نه انتخاب خودتونه، و اینکه با توجه به طول مدتی که اونجا کار کردین، نوع کارتون، و .. چقد ممکنه رو خودتون بهترمی تونین تصمیم بگیرین، ولی پیشنهاد من اینه که اگه بتونین این قسمت از سابقه کارتون رو مطرح نکنید خیلی بهتر خواهد بود، شاید بتونین با چیز دیگه پر کنید این بخش رزومه رو.
موفق باشین