17-05-2016, 06:51 AM
(17-05-2016, 02:41 AM)mahya نوشته: ممنون حق با شماست.
بعد من ریسچ پلن داشتم و حتی اکسپورت لتر که نشون میداد من رشتم تو اونجا حساس نیست. اما اونارو اصلا نگه نداشت برگردوند نمیدونم نگاه کرد یا نه. تو فروم ها که میخوندم بچه های مواد نانو پلیمر که من دوتا مقاله هام با بچه های مواد هست دو تا مقالمم نانو کاتالیست میگن رشته ها حساسن . بعد من ریسچ پلن و اکسپورت لتر داشتم که تو هر دوش ذکر شده بود کار من حساس نیست فقط جنبه تحقیقاتی داره . اما نگهش نداشت اصلانم راجبش نپرسید.
با این فکرها در اصل خودتون ررو خسته میکنید. بله رشته حساس هست اما کار شما فقط منتظر کلیرنس موندنه.یکی بیاد بگه قطعا رد شدی یا یکی دیگه قبول باز فردا یه چیزی تو ذهنتون ایجاد میشه سوال میپرسی که جوابش رو شاید بعضا خود سفارت هم ندونه!
شما در حالی که پرونده بازه نمیتونید اقدام کنید چون احتمال قوی در جا ریجکت میشید.البته یه جایی در فروم بود که پرونده رو ببندید برید جای دیگه که خیلی بعیده به ریسکش بیارزه!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.