28-05-2016, 10:17 PM
(28-05-2016, 07:46 PM)مهمان نوشته: به نظر شما این آقا کار خیلی اشتباهی کردن تو زندگیشون؟
مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشتههای فنی از کشور امریکا
ای کاش سایت شما امکاناتی رو در اختیار میذاشت که بنده بتونم به صورت اضطراری با جناب @Babak و سایرین
در ارتباط باشم (و شرایط خودم رو توضیح بدم) البته بنده نمیخوام مثل این آقا انقدر طولش بدم. (در حد 5 یا 6 سال کار سنگین تو رشته ی خودم برای فراهم کردن مخارج تحصیل دوباره لیسانس - ضمن اینکه شرایط فعلیم تو رشته ی خودم هم زیاد بد نیست ولی نمیتونم تو فضای عمومی توضیح بدم))
یا حتی تیم مدیریتی انجمن امکانی را فراهم میکرد که بنده بتونم به صورت مستقیم از طریق ایمیل شخصی با ایشون و موارد مشابه
در ارتباط باشم. (اگر کسی رو میشناسید که انقدر به تحقیق علاقه داشته که حاضر شده تحصیل دوباره لیسانس رو انتخاب کنه)
چون با هرکس حرف میزنم میگه حاضری دوباره لیسانس بخونی؟؟؟!!!!!
[/url][url=http://www.academiacafe.com/pf/showteam.php]
درود بر مهمان گرامی،
دوست عزیز، این قابلیت در این فروم وجود دارد، شما می توانید با ثبت نام در این فروم، قسمت بالا سمت راست، فیلد قرمز زنگ، عضویت، را کلیک کنید و با ثبت نام (ایجاد یک حساب کاربری) می توانید به آقا Babak و سایرین به صورت خصوصی پیام بفرستید، این قابلیت وجود دارد، مخصوصا برای سوال هایی که فقط می توان به صورت خصوصی پرسید (عدم رضایت برای اعلام شرایط و ...)، پس لطفا ثبت نام کنید و برای ایشان یک پیام خصوصی ارسال کنید.
با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید