21-06-2016, 08:35 AM
(21-06-2016, 07:44 AM)uniquemohsen نوشته: با سلام
من هم همین سوال دوستان رو داشتم ممنون میشم کمک کنید. مهم برای من فقط رفتنه! کشوری که ترجیحن زبون مردمش هم انگلیسی باشه و کشور دنج و آروم و بی حاشیه ای باشه و فرصت های کاریش هم بعد از درس خوندن خوب باشه، چون قصدم موندنه. شرایطم هم به ترتیب زیر هست:
لیسانس مهندسی برق قدرت از دانشگاه صنعتی اصفهان با معدل 14.77 و 8 ترمه ورودی 87
فوق لیسانس مهندسی برق قدرت از دانشگاه صنعتی شریف با معدل 15.83 و 4 ترمه ورودی 91
سربازی رفتم و کارت پایان خدمت دارم
هنوز امتحان زبان ندادم ولی زبانم در حد خوبه و قراره یه کلاس هم برم و آیلتس میخام امتحان بدم (چون استاد قبلی زبان تو کانون زبان الان تدریس آیلتس داره و کارنامه دانشجوهاش خیلی عالیه)
یه کم هم سرمایه اولیه دارم ولی حتمن میخام فاند بگیرم در ضمن مدارکم رو هم خریدم و آزاد کردم
سابقه کاری هم یک سال سابقه مرتبط دارم (تو نیروگاه کار میکردم) و تدریس دانشگاه هم دو ترم داشتم
توصیه نامه هم استاد راهنمام رئیس دانشگاه شریف بوده ولی نمیدونم میتونه خوب بده بهم یا نه و دکتر عباسپور هم شاید بتونه توصیه نامه خوب بهم بده
دو تا هم مقاله انگلیسی یکی کنفرانسی و یکی هم ژورنال
اروپا، آمریکا و استرالیا و گفتم ترجیحن هرجایی که زبانش انگلیسی باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
متشکر
سلام
با اینکه دانشگاههای هر دو مقطعتون دانشگاههای تقریبا شناخته شده ای هستند ولی متاسفانه معدل هاتون جوری نیست که صرفا معدل باعث پذیرشتون بشه. با این رزومه شاید بتونید یک پوزیشن در دانشگاههای اروپا پیدا کنید. در هر حال به نظرم اگر بتونید یک امتحان GRE بدید و نمره خوبی کسب کنید شانس خودتون رو برای دانشگاههای امریکا بالا میبرید. در مورد استرالیا هم مقالات ومعدل فاکتور های بسیار تاثیر گذارند که با توجه به رزومتون بعید می دونم بتونید از استرالیا اسکالرشیپ و فاند بگیرید و تنها احتمال پذیرش وجود دارد.