07-09-2016, 10:02 AM
(06-09-2016, 05:27 PM)Dynamic نوشته: ممنون از پاسختون
من به سختی دارم 25 هزار دلار رو جور میکنم، الان یعنی ناامید شم؟
سفارت احتمالا میشه 3 ماه دیگه، نامه ای که الان میگیرم قدیمی میشه؟
لیست بانک هایی که تحریم بودن رو چطور پیدا کنم؟
اگر همون مبلغی که در فرمهای دانشگاه یا I-20 اومده رو نشون بدید، موقع مصاحبه ویزا ممکنه به شما بگن که مثلا هزینه بلیت یا اتفاقات غیرقابل پیش بینی رو از کجا تامین خواهید کرد و به اصطلاح ممکنه سفارت بهونه داشته باشه برای این که کیس شما رو رد کنه. برای دانشگاه اما اون قدر مهم نیست و معمولا اگر کمی بیشتر از مبلغ خواسته شده رو نشون بدید کافی هست.
برای سفارت فکر میکنم سه ماه یک مقدار زیاد باشه و ترجیحا بهتره که بیشتر از یک ماه قدیمی نباشه.
در مورد تحریمها، نمیدونم بشه لیست قابل اعتمادی رو پیدا کرد یا خیر. لیست بانکها در مقاطع مختلف تغییر کرده. بانک ملی، صادرات و سپه بانکهایی بودند که تحریم شدند. فکر میکنم بانک تجارت هم بعدا اضافه شد. سال گذشته و پس از برجام بانک سپه از لیست تحریمها خارج شد. صرف نظر از این موضوع، بانکهای بزرگ خصوصی فکر میکنم در این زمینه کمتر مشکل داشته باشند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.