(05-10-2016, 02:43 PM)masoudkhah نوشته: سلام دوستان
من جایی رو پیدا نکردم که سوالم رو بپرسم و این پست که مربوط هست رو انتخاب کردم. از دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند ممنون میشم راهنمایی کنن.
- من سال 94 دانشگاه ازاد تهران جنوب ورودی مهر پذیرفته شدم ولی چون بیماری تنگی نفس (آسم ) داشتم و به خاطر عفونت ریه هام در دی ماه حتی نتونستم تو امتحانات پایان ترم شرکت کنم و حتی به خاطر دستور پزشکم که بصورت مکتوب هم موجوده که از هوای آلوده دوری کنم قید دانشگاه رو هم زدم و از تهران مهاجرت کردم. ولی نه انصراف دادم نه اونا اخراجم کردن!! دانشگاه آزاده دیگه بریم برای انصراف کلی پول میگیرن ازمون منتظرم اخراجم کن خخخخ لازم به ذکره که من از آذرماه 93 برام توی بیمارستان مسیح دانشوری پرونده تشکیل دادن و حتی اونجا هم تشخصی آسم دادن.
- از طرفی یکی از پزشکان فوق متخصص تو بیمارستان مسیح دانشوری و یکی از پزشکان فوق تخصصی دیگه در تبریز که برد تخصصی از آمریکا داره نامه گرفتم که هر دو در نامه نوشتند که من آسم دارم و باید از محیط های آلوده ، گرد و خاک و هوای سرد باید به شدت دوری کنم. و حتی توی یکی از آزمایشات اسپیتومتری شرط لازم برای معافیت پزشکی برای بیماری های آسم FEV1 پنجاه به پایین زدن مال من تو اون آزمایش 39.1 شده . با این شرایط با توجه به اینکه من تحت درمانم و این پزشک نوشته توی نامه اش که من باید به طور دانم باید تحت درمان باشم میتونم معافیت پزشکی بگیرم؟
سلام
در مورد دانشگاه فکر نمیکنم نرفتن شما باعث بشه هزینه کمتر شه بواسطه اخراج! بهتره زودتر تسویه حساب کنید البته حین تحصیلم میشه ولی بهتر با مدرک پایین برای خدمت اقدام کنید...
بند 21- آسم به شرط اثبات كلينيكي و پاراكلينيكي و داشتن سوابق درماني باليني ( FEV1 کمتر از 50درصد) :
الف) با اختلال عملكرد تنفسي متوسط و يا بيشتر : معاف دائم
ب) در نوع خفيف و آلرژيهاي تنفسي : معاف از خدمات رزمي
شرط معافی اسم هم به غیر از این که گفتید باید FEV1 کمتر از 50 درصد همراه اختلال عملکرد متوسط تا شدید بنویسه دکتر و سوابق کمک میکنه اما دو گواهی برای کمیسیون ارزش خاصی نداره و اصلا روش حساب هم باز نکنید... احتمال معافی هم هست.