24-10-2016, 05:07 PM
(20-10-2016, 06:19 PM)sb_urmia نوشته: یه تغییرات جزیی برای رزومه م بود که بالا اعمال کردم. ممنون میشم راهنماییم کنید. تو انتخاب دانشگاه موندم از کجا و چطوری شروع کنم. همه اطلاعات هم که فقط برای دوستان رشته های فنی و مهندسی هست. برام گرفتن فاند کامل خیلی مهمه چون متاهل هستم
حالا لطفا شما پیشنهاد بدید کدوم دانشگاهها رو انتخاب کنم. یا حداقل با چه معیارهایی انتخاب کنم. با این قیمت دلار، بودجه م برای 10 تا 12 دانشگاه فکر کنم کافی باشه. شاید یکی دو تا این ور اون ور.
ممنون
برای همه آرزوی موفقیت میکنم
سلام دوست عزیز
بهت تبریک میگم بابت رزومه خوبت.
خودت مطمنا بهتر از من میدونی ، برای دوره دکترا، شما باید علاوه بر ریزنمرات و معدل ، نمرات خوب در تافل و جی ار ای داشته باشی. نمره تافل شما خوب هست و با جی ار ای بالای 310 میتونی از دانشگاه های رنک 100-200 آمریکا و کانادا و استرالیا و اروپا پذیرش بگیری.
این نکته رو بدون اقتصادی که ما میخونیم برای دانشگاه های خارج حکم اقتصاد جهان سوم داره و به راحتی برای دکترا پذیرش بهمون نمیدن. واسه همین رنک ها رو بالا گفتم. برای کاهش دادن ریسک معمولا رزومه های موفق ایرانی، اومدن برای ارشد دوم در کشور اروپایی یا امریکا اقدام کردن و بعد برای دوره دکترا اقدام کردن.
با علم به اینکه جی ار ای بالای 310 بیاری. برای دکترا برای دانشگاه ارکانزاس میتونی فاند بگیری.
برای اروپا کشورهای المان، نروژ ، هلند و سوید برای اقتصاد حرف زیاد برای گفتن دارن و بهتره برای این کشورها اقدام کنی. المان دانشگاه گوته فرانکفورت از دانشگاه های عالی است که حتما بهت توصیه میکنم براش اقدام کنی.
نروژ دانشگاه اقتصاد اسلو ، دانشگاه تیبرگ هلند و مدرسه اقتصاد استکلهم، دانشگاه لاند سوید جز دانشگاه های خوب هستند و دانشجو دکترا حقوق ماهیانه دریافت میکنه و یه جورهایی کارمند حساب میشه.
روی هم رفته شانس برای پذیرش داری ، اما مهم اینکه برای کدوم دانشگاه میخوای اقدام کنی. باید با دقت انتخاب کنی چون برعکس رشته های فنی ، شانس برای ما کمتر است .
انشالله به زودی خبر پذیرش با فاندت رو بشنویم.
موفق باشی دوست عزیز
بیرون ز تو نیست ، هر چه در عالم هست
از خود بطلب هر آنجه خواهی ، که تویی . .
از خود بطلب هر آنجه خواهی ، که تویی . .