05-11-2016, 03:14 PM
(04-11-2016, 10:46 PM)مهمان نوشته: ولی بنظر من...فقط ، میگن ک شانسه......ولی نیست.... شما فکرکن هر کسی شرکت میکنه... اگه امریکا بخواد هرسال یه تعداد عظیمی رو بیار تو کشورش چی میشه..... در عوض میتونه افرادی رو بیاره ک واس جامعش مفید باشه یا حداقل ضرری نداشته باشه.... بنظر من به نسبت سن و مدرک و جنسیت به هر فرم امتیازاتی برای قرعه کشی داده میشه ک افرادی ک سن کمتر مدرک بالاتر و جنسیت مورد نیازشون رو دارن شانس بیشتری داشته باشن.... بعد تازه بعد اینها باید بری واس مصاحبه حضوری ک اونجا هم کلی طرف برانداز میشه..
یجورایی دارن نیرو کار و افراد مفید رو وارد کشورشون میکنن یه پولی هم بابت هر شخص وارد کشورشون میشه ... منت هم سر دنیا میزارن ک رویای امریکا و بخت ازمایی و داستان!... دمشون گرم خدایی ...
کانادا هم همین سیاست رو جوری دیگه پیاده کرده و داره کلی نیروی کار از جای جای دنیا جذب میکنه هفتاد درصدشونو ریجکت میکنه و اون پولی ک باهاش اقدام کردن هم برگردونده نمیشه.....
بهر حال من همه زندگیم رو فقط و فقط تلاش کردم ک از ایران برم .... فقط از خدا میخام این فرصت رو بهم بده ... لاتاری خیلی بهتره حداقل خیالت راحته ک دیگه گرین کارت گرفتیو دیگه ریخت ایران رو نمیبینی
با ارزوی موفقیت واس همه
مقایسه ی مهاجرت کانادا با لاتاری آمریکا !!! آخه اونجا که امتیاز بندی و صلاحیت افراد هزار مدل بررسی میشه و ازین حرفا برادر من ...فرق نداره با یه بخت ازمایی؟! شما تو قضیه ی کانادا کلی طول میکشه فایل نامبر بگیری و تو مدت زمان طولانی به نتیجه برسی اگر فرد کارازموده ای باشی تازه... در ضمن اگر کسی منبع مالی خوب در آمریکا برای ساپورت ویزاش داشته باشه دلیل بر مفید بودنش در جامعه ی آمریکا نخواهد بود...