(05-01-2017, 11:29 AM)saaaaam نوشته: سلام
با اجازه الهام عزیز
رشته فایننس رشته ای بین اقتصاد - حسابداری - و مدیریت هست که البته دانش پایه ای قوی در اقتصاد و ریاضیات برای تسلط در ان بسیار مهم هست٬ در خارج از کشور و دانشگاه های معتبر رشته مدیریت بازرگانی گرایش مالی به ان نحو که در ایران وجود دارد من ندیدم چون عملا دوستان با بکگراند مدیریت بازرگانی و یا سایر رشته های مرتبط با مدیریت متاسفانه واحدهای لازم برای دکتری فایننس را نگذرانده اند٬ بنظر من کسانی که از مهندسی به رشته ریاضیات مالی ادامه می دهند در مباحث ریاضیات مالی توان خوبی خواهند داشت ولی بهر حال نیازمند مطالعه زیر ساختهای اقتصادی هم که البته درک انها به زبان ریاضی نسبتا ساده هست هم ضروری هست٬
درود بر saaaam گرامی
ممنون از اطلاعاتتون من فقط میخوام بدونم کسی که مهندسی لیسانس و فوق تموم کرده و میخواد بره ارشد فایننس رو شروع کنه و قصدش کار در خارج است در اولویت اول چقدر امکان موفقیتش هست؟ ایا میشه در یه کشور معمولی اروپا ارشد خوند و بعد مطمین بود که میشه کار پیدا کرد؟ چون فاند هم نهایت لغو شهریه بشه و خرج زیادی داره حتی در کشوری مثل نروژ دانشگاه nhh که رایگانه نمیدونم اگه کسی ارشد فایننس قبول بشه ایا اون خرجی که میزاره ارزشش رو داره؟ خود دانشگاه که گفته 75 درصد دانشجوها قبل فراغت مشغول کار میشن ولی ایا فقط با زبان انگلیسی؟
من که اکثرا این رو زیرمجموعه mba دیدم در واقع در قسمت management نه اقتصاد با این حال حرفتون کاملا درسته
ممنون
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.