06-01-2017, 09:36 AM
(05-01-2017, 01:36 PM)Torkan نوشته: درود بر saaaam گرامی
ممنون از اطلاعاتتون من فقط میخوام بدونم کسی که مهندسی لیسانس و فوق تموم کرده و میخواد بره ارشد فایننس رو شروع کنه و قصدش کار در خارج است در اولویت اول چقدر امکان موفقیتش هست؟ ایا میشه در یه کشور معمولی اروپا ارشد خوند و بعد مطمین بود که میشه کار پیدا کرد؟ چون فاند هم نهایت لغو شهریه بشه و خرج زیادی داره حتی در کشوری مثل نروژ دانشگاه nhh که رایگانه نمیدونم اگه کسی ارشد فایننس قبول بشه ایا اون خرجی که میزاره ارزشش رو داره؟ خود دانشگاه که گفته 75 درصد دانشجوها قبل فراغت مشغول کار میشن ولی ایا فقط با زبان انگلیسی؟
من که اکثرا این رو زیرمجموعه mba دیدم در واقع در قسمت management نه اقتصاد با این حال حرفتون کاملا درسته
ممنون
در فنلاند من تنها ایرانی که دیدم این رشته فوق لیسانس از دانشگاه اولو گرفتند در یک شرکت بسیار معتبر در هلسینکی شغل بسیار خوبی و البته با درامد بالا کسب کردند٬بعید می دانم ایشان تسلط انچنانی به زبان محلی داشته باشند و البته رشته فایننس جزو پر درامد ترین رشته هاست ولی الزاما تحصیل در این رشته بدون علاقه و پشتکار کافی نمی باشد
بنظر من اگر علاقه کافی داشته باشید و پشتکار بعید می دانم کار پیدا نکنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]