(18-02-2017, 09:23 PM)مهمان نوشته: سلام
من 12 تا مقاله آی اس آی رنک بالا که 7 تا از اونا توسط انجمن فیزیک امریکا چاپ شده و یک دونه chapter book هم تو انتشارات InTech دارم با حدود 20 مقاله کنفرانسی.
به نطرتون میتونم این ویزای EB1 رو بگیرم؟
ممنون
درود
تعداد سایتیشن مقالاتتون چند بوده؟
به این سایت نگاه کنید و کامل بخونید. شما که این همه مقاله دارید قطعا میتونید با خوندن ریز جزییات این سایت به جوابتون برسید.
شرایط ده گانه که باید حداقل سه تای اون رو داشته باشید.
من دو نفر رو حداقل میشناسم که با یکیشون در دو کلاس همکلاس بودم بعدا فهمیدم ایشون eb-1 دارن!!
خیلی هم کار شاقی نکرده بود واقعا. یه گروه بودن 5 نفره با یه استاد نسبتا blind!! هر از چند گاهی مقاله میدادن با ایمپکت دور و بر 2 و حتی 1.
در عرض 3.5 سال تعداد مقالات زیادی داد در داخل امریکا البته تعداد مقالاتش خیلی بیشتر شد.
الان در سانفرانسیسکو کار میکنه Solution Architect و دکتری رو هم در دو امتحان کوال رد شد. بچه ها مسخرش میکردن ولی نگو اصلا نمیخواست ادامه بده و گرین کارت EB-1 هواییش کرده بود!
دوستان میگفتن برا وکیل هم 4000 دلاری خرج کرده این رو من نمیتونم تایید کنم. خیلی رابطه نداشت با دیگران.
ایشون تقریبا سال پیش عناوین زیر رو هم کسب کردند و تا جیی که میدونم بعد از اقدام برای اون نوع ویزا بود.
President's Award
APTTUS
March 2016
Best New Product of The Year
APTTUS
نظر شخصی: خیلی بعیده به صرف داشتن مقالات حتی زیاد به خصوص در خارج از آمریکا بشه برا این نوع گرین کارت اقدام کنید.
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.