21-02-2017, 06:11 AM
(20-02-2017, 04:09 PM)aaaaa34 نوشته: سلام
وقت بخیر
من الان 19 سالمه و دانشجوی نرم افزار هستم. سوالم از دوستان اینه که سریعترین راه برای گرین کارت از طریق کار چیه؟ بعد از لیسانس برای eb3 اپلای کنم. یا فوق رو هم بخونم و برای eb2 اپلای کنم یا از طریق ویزای h1 و بقیه ویزا ها اقدام کنم.
با تشکر از آقای @Babak و بقیه دوستان
روال معمول این هست که شما در امریکا کار پیدا میکنید و با ویزای H-1B وارد امریکا میشوید و بعد کارفرما برای شما درخواست گرین کارت میکنه. میشه بدون ویزای H-1B هم از ابتدا درخواست گرین کارت کرد، اما در اون صورت تا زمانی که گرین کارت شما درست بشه شما نمیتونید وارد امریکا بشید. به همین خاطر احتمال این که کارفرمایی پیدا کنید که براتون از ابتدا درخواست گرین کارت بکنه کمه (مگر این که آشنا داشته باشید) و حتی در صورتی که بتونید، ورود شما به امریکا رو با تاخیر مواجه خواهد کرد. در نتیجه احتمالا روال H-1B و بعد گرین کارت برای شما بهتر خواهد بود.
معمولا صف گرفتن گرین کارت EB3 خیلی طولانیه و اگر بتونید فوق رو بگیرید و بعد از طریق EB2 اقدام کنید، سریعتر خواهد بود.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.