26-02-2017, 10:59 AM
(26-02-2017, 10:26 AM)delbina نوشته: با سلام
من لیسانس برق مخابرات از دانشگاه یزد (معدل 14.20) فارغ التحصیل 89و ارشد از دانشگاه شیراز (معدل 16.85) فارغ التحصیل 93
دو مقاله در کنفرانس های بین المللی داخلی دارم
آیلتس هم 6.5
برای داشگاههای کانادا و استرالیا اقدام کردم، خیلی ها که اصلا جوابمو ندادن و همون تعداد اندک هم بهم گفتن شانسی نداری، خیلی وقت برای سرچ کردن و پیام دادن به اساتید گذاشتم و میزارم ولی انگار که نه انگار،
ممنون میشم بهم بگید چیکار کنم، یا چند تا دانشگاه متوسط از این کشورها یا کشورهای اروپایی رو بم معرفی کنید
با احترام
سلام بر شما
معدل ارشد شما مناسب است و معدل کارشناسی فقط زیر 15(برخی دانشگاهها حداقل معدل 15 در کارشناسی را ضروری میدانند) است، نمره آیلتس شما نیز اگر هیچ مهارتی را زیر 6 نشده باشید با توجه به رشته مکفی است، مگر در دانشگاهی نمرهی بالاتری را از شما بخواهند. فکر میکنم بزرگترین مسئله در رزومه شما نداشتن مقاله ISI با توجه به مقطع فارغالتحصیلی شما (که کارشناسی ارشد) است میباشد.
از آنجا که مقطع ارشد دارای پایاننامه است و این پایاننامه از اهمیت فراوانی برخوردار است، نیاز به چاپ حداقل یک مقاله ISI احساس میشود.
رشته شما سختترین رشته در ایران بوده و احتمالا هنوز هم همینگونه است و معدل پایین در این گرایش نباید نگران کننده باشد.
در ارتباط با دانشگاههای استرالیا اطلاعی ندارم، برای کانادا هم احتمالا مقاله و معدل شما مسبب عدم پاسخگویی بوده است و شاید هم نوع برقراری ارتباط شما با اساتید صحیح نیست.
آیا از رزومه اساتیدی که قصد مکاتبه با ایشان را دارید آگاه هستید و یا صرفا به تعداد زیاد ایمیل برای اساتید ایمیل ارسال میکنید؟
تا به حال برای دانشگاههای رده متوسط کانادا اقدام کردهاید؟
به نظر من برای دانشگاههای ایتالیا اقدام کنید و اگر امکان پرداخت هزینه تحصیل برای شما وجود دارد به آلمان نیز فکر کنید.
لطفا رزومه خود را در موضوعهای زیر ارسال کنید تا دیگر دوستان نیز نظر خود را اعلام کنند.
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟
و موضوعهای زیر را نیز مطالعه کنید.
جواب ندادن استادان
ضرورت تماس با اساتید پیش از اپلای کردن
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند
با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید