26-02-2017, 03:41 PM
(26-02-2017, 10:26 AM)delbina نوشته: با سلام
من لیسانس برق مخابرات از دانشگاه یزد (معدل 14.20) فارغ التحصیل 89و ارشد از دانشگاه شیراز (معدل 16.85) فارغ التحصیل 93
دو مقاله در کنفرانس های بین المللی داخلی دارم
آیلتس هم 6.5
برای داشگاههای کانادا و استرالیا اقدام کردم، خیلی ها که اصلا جوابمو ندادن و همون تعداد اندک هم بهم گفتن شانسی نداری، خیلی وقت برای سرچ کردن و پیام دادن به اساتید گذاشتم و میزارم ولی انگار که نه انگار،
ممنون میشم بهم بگید چیکار کنم، یا چند تا دانشگاه متوسط از این کشورها یا کشورهای اروپایی رو بم معرفی کنید
با احترام
سلام. من فرض می کنم شما حتما نیاز به گرفتن فاند دارید و جواب میدم.
تو استرالیا حتی ایمپکت ژورنال و اسم اول بودن هم تو فاند گرفتن مهمه. معدل هم که جای خودشو داره. سراغ استرالیا که اصلا نباید می رفتید. حتی اگه استاد هم اکی میداد باز اسکالرشیپ رو دانشگاه و کمیته میده و استاد فقط تو ارزیابی یه امتیاز مختصری می تونه بده.
کانادا اگه حداقل معدل رو داشته باشید و استاد پیدا کنید میشه پذیرش گرفت. اما هر روز ادم هایی با معدل بالاتر از شما و مقالات ژورنال معتبر به استادا ایمیل می زنن. چطوری می خواهید نظر استاد رو جلب کنید؟ حالا اگه مقاله ژورنال معتبری تو رزومتون بیاد و استاد مورد نظر که کارتون همسو هست باهاش هم دانشجو بخواد ودانشکده حداقل معدل ۲ سال اخر رو بخواد که معدل ارشد پوشش بده و شانس هم چاشنیش بشه، پذیرش ممکنه.
کشوری که با شرایط شما مناسبه امریکاس. به شرط داشتن نمره gre بالا. که اونم الان داستان ویزاش مبهمه.
خود من معدل کمتر از شما داشتم ولی مقاله و gre خوبی داشتم که تونستم امریکا چند جا پذیرش با فاند بگیرم. البته تو دانشگاه های رتبه ۱۰۰ به بالا طبق رده بندی usnews. نه اینکه دنبال دانشگاه تاپ برم.
اروپا هم داستان خودشو داره. فکر نکنید چون رتبه دانشگاه ایندهوون هلند مثلا از خیلی از دانشگاه های کانادا پایین تره قبولیش برای دکترا اسون تره. مرتبط بودن تحقیقات شما با تحقیقات اون گروه مورد نظر خیلی مهمه چون شما از اول عنوان تز و پروژت معلومه و زمانش هم کوتاه تره. معمولا کورس هم پاس نمیشه. اما باز مقاله معتبر داشته باشی که به اون پروژه بخوره شانس خواهی داست.
همسر من از دانشگاه های رده اول تو کانادا پذیرش با فاند گرفت. معدل ها ۱۶ و ۱۸ و چند تا مقاله isi و ایمپکت دار داره. ولی مثلا تو اروپا چند پروژه برای دانشگاه های هلند و سوئد و نروژ و بلژیک اپلی کرد و ریجکت شد.
شما یا مقاله معتبر کار کن که چاپ بشه و یا با نمره gre بالا رو امریکا سرمایه گذاری کن و امیدوار باش که خداوند شر ترامپ را از سر کچل ما ایرانی ها کم کنه.