02-03-2017, 11:14 AM
(02-03-2017, 10:39 AM)Kavehmss نوشته: سلام
من فوق لیسانس حشرهشناسی دارم. با شرایط زیر:
- کارشناسی: دانشگاه دولتی، معدل: ۱۷/۹۴
- کارشناسی ارشد: دانشگاه دولتی، معدل: ۱۷/۳۱
- سه مقالهٔ ISI
- نمرهٔ IELTS: هفت و نیم
- GRE ندادم
چند پرسش:
۱- بهفرض اگر من از دانشگاه Guelph کانادا حدود ۲۵۰۰۰ تا فاند بگیرم، با این پول باید شهریهٔ دانشگاه رو هم بدم یا اینکه این پول تنها خرج زندگی و... میشه؟ و دیگه اینکه نحوهٔ پرداخت این پول بهچه صورتی هست؟ مثلا ماهیانه میدن که بشه براش برنامهریزی کرد؟
۲- من با همخونهای بههیچ عنوان کنار نمیام! آیا میشه بدون حمایت از ایران یه خونهٔ دربستی گرفت؟
۳- هنگام ورود چه مقدار باید پول همرام باشه؟
۱- در نامه فاند این مسئله قید میشه و دانشگاه به دانشگاه میتونه متفاوت باشه... ولی معمولا در کانادا کل هزینه tuition و حقوق رو به دانشجو پرداخت میکنند و دانشجو خودش مسئول پرداخت هزینه ها خواهد بود...
۲- نمی دونم منظورتون از حمایت چیه ولی اینجا با پول، خونه دربست که هیچ، بادیگارد دربست هم بهتون میدن! مسئله اینجاست که هزینه خونه تکی به طرز قابل توجهی چندین برابر shared accommodation هست...
۳- بستگی داره installment اول فاندتون رو کی بدن... به فرض اینکه یک ماه بعد از ورودتون installment اول براتون واریز بشه باید هزینه خونه برای ماه اول واخر به اضافه ی خورد وخوراک و حمل ونقل رومحاسبه کنید... که همهاش بستگی به سبک زندگی تون داره... در کل بعید هست در بدترین حالت به چیزی بیش از ۳ یا ۴ هزار دلار در بدو ورود نیاز پیدا کنید...